Elazığ Malatya TOKİ konutları taksitleri ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Elazığ Malatya TOKİ konutları taksitleri ne kadar? Elazığ ve Malatya'da depremden sonra inşa edilen TOKİ konutlarının taksitleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası Elazığ, Malatya'da inşa edilen TOKİ konutlarının taksitlerini ve ödeme şekillerini açıkladı. İşte detaylar...

Elazığ Malatya TOKİ konutları taksitleri ne kadar? Malatya ve Elazığ'da TOKİ konutları ödeme şekilleri ve taksitlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

ELAZIĞ MALATYA TOKİ KONUTLARI TAKSİTLERİ NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Tedbirleri vatandaşımızın günlük hayatını zora sokmak için alıyor değiliz. Bu tedbirlerin amacı en başta virüs taşıyan vatandaşımız olmak üzere tüm insanlarımızın sağlığını korumaktır.

Tedbirlerdeki amaç herkesi korumaktır.

Tarihteki büyük salgınların ortalama 2 yıl sürdüğünü biliyoruz. Bir yıla başlayan corona virüs salgını da dünyanın tamamını etkisi altına almıştır.

Türkiye salgının en başından itibaren hem tedbirler hem de hastalara verilen hizmet bakımından küresel çapta örnek gösterilen ülkeler arasında yer almıştır.


Aşı çalışmalarında kendi aşımızı üretme yolunda hızla ilerliyoruz.

8 aşı çalışmasından 2’sinde hayvan deneyleri başarıyla tamamlandı. Bir firmanın alt yapısı aşının üretimine uygun hale getirilmiştir. İnşallah önümüzdeki yılın ilk aylarında bu aşıları milletimizin hizmetini sunmayı planlıyoruz.

Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapılacak işlemler öncesi ödenmesi olması zorunluluğu getirilecek.

Kafe ve restoranların denetimi sıklaştırılacaktır. İzolasyonda olan kişilerin kurallara uyup uymadıkları daha yakından takip edilecektir.

Çeşitli ülkeler tarafından geliştirilen ve son aşamaya gelen aşıların Türkiye'deki çalışmaları yakından takip edilmektedir.

İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir.

Kovid-19 hastalığıyla mücadelede yeni bir safhaya geçtik. Elde edilen tecrübeye ve katedilen mesafeye göre yeni stratejiler geliştiriyoruz.

(Elazığ ve Malatya’daki konutlar) Her iki ilde 2 artı 1 konutlar 510 lira ile 725 lira arasında aylık ödemeyle vatandaşlarımıza teslim edilecektir. 3 artı 1 konutlar için 730 ile 995 lira arasında bir bedel belirlenmiştir.

Ülkemizi bu süreçten en az hasarla ve sonrasında en büyük kazanımları elde edecek şekilde çıkartacağız.

Akdeniz ve Karadeniz’deki sondaj faaliyetlerimizi kesintisiz devam ettiriyoruz. Tüm imkanlarımızla Doğu Akdeniz’deki haklarımızı koruyoruz. Karadeniz'de keşfettiğimiz doğalgaz rezervi milletimize umut verdi. İnşallah yeni rezervlerle bu sevinci artıracağız.

Her iki ilde 2 artı 1 konutlar 510 lira ile 725 lira arasında aylık ödemeyle vatandaşlarımıza teslim edilecektir. 3 artı 1 konutlar için 730 ile 995 lira arasında bir bedel belirlenmiştir.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Elazığ Malatya TOKİ konutları taksitleri ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! ile ilgili etiketler TOKİ Elazığ Malatya konut taksit
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.