Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Yarın tatil mi?

Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle oluşan buzlanmadan dolayı okullar yarım gün tatil edildi.Karla mücadele ekipleri,buzlanmaya karşı yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yaptı. Peki Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Bugün olumsuz hava koşulları nedeniyle pek çok ilde okullar tatil edildi. Elazığ'da da kar yağışı etkisini gösterdi. Bundan dolayı bugün Elazığ'da eğitime yarım gün ara verildi. Peki Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle meydana gelen buzlanmadan dolayı öğleden sonra eğitime yarım gün ara verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Buzlanma nedeni ile bugün öğleden sonra ilimizde tüm eğitim öğretim kademelerinde eğitime ara verilmiştir" denildi.
Bu arada sabahın erken saatlerinden itibaren buzlanmaya karşı yol ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yaptı.

Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Yarın tatil mi?

18 Ocak için henüz bir açıklama gelmedi. Herhangi bir açıklama yapılırsa sitemizde ulaşabilirsiniz...

DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL °C, 0°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

ERZURUM °C, -5°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

KARS °C, -6°C
Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

MUŞ °C, -3°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, doğusunun karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 4°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

GAZIANTEP °C, 4°C
Parçalı bulutlu

SIIRT °C, 4°C
Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

ŞANLIURFA °C, 7°C
Çok bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

ELAZIĞ

Elâzığ, Türkiye'nin Elâzığ ilinin merkezi olan şehir. Doğu Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Fırat Bölümü'nde yer almaktadır.

Elâzığ ili, Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneybatısında, Yukarı Fırat Bölümü'nde yer almaktadır. 9153 km²yi bulan yüz ölçümü ile Türkiye topraklarının %1,2’sini oluşturmaktadır. 40 0 21’ ile 380 30’ doğu boylamları, 38 0 17’ ile 39 0 11’ kuzey enlemleri arasında kalan il, doğudan Bingöl, kuzeyden (Keban Baraj Gölü aracılığı ile) Tunceli, batı ve güney batıdan (Karakaya Baraj Gölü aracılığıyla) Malatya, güneyden ise Diyarbakır illerinin arazileri ile çevrilidir. İl, merkez ilçe ile birlikte 11 ilçe, 537 köy ve 709 mezra yerleşmesinden oluşmaktadır.

İKLİM

Geçmişte karasal iklimin hüküm sürdüğü Elâzığ, yapılan ve yapılmakta olan barajların etkisi ile ılıman bir iklime geçiş yapmıştır. Bu sürecin sonucunda özellikle önceleri çok soğuk ve yoğun kar yağışlı geçen kışlar nispeten daha ılıman geçmektedir. Elâzığ, toprağı verimli bir ovaya kurulmuştur.~Elâzığ'ın dağlarında Karadenizdeki gibi geniş ağaçlıklar yoktur. Bunun nedeni Elâzığ'ın karasal iklimi yaşamasıdır. Elâzığ belirtildiği gibi ılıman bir iklime geçiş yapmıştır. Normalde Doğu Anadolu Bölgesi'nde yazlar çok sıcak, kışlar ise çok soğuk geçer. Son 10 yılda sert iklimin yumuşaması ve kar yağışında azalmasının nedeni barajlardır.

Elazığ'da 18 Ocak'ta kar tatili mi? Yarın tatil mi? ile ilgili etiketler Elazığ 18 Ocak Kar tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.