Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Ela Rümeysa Cebeci, TV100 ekranlarında hafta içi ve hafta sonu yayınlanan Gün Uyanıyor programının sunuculuğunu yapmaktadır. Ekranlarında güne dair bütün gelişmeleri canlı yayında izleyenlere aktaran Ela Rümeysa Cebeci sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmektedir.

Ela Rümeysa Cebeci, TV100 ekranlarının sabah programı olan hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin izleyenlerinin karşısında olan Gün Uyanıyor programının sunuculuğunu gerçekleştirmektedir. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cebeci, sosyal medya paylaşımları ile de sık sık magazin sayfalarına konu olmaktadır.

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir?

Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Bölümü’nde başarıyla tamamlayan Cebeci, Yüksek Lisans eğitimini de yine aynı üniversitelerde İleri Oyunculuk Teknikleri üzerine almıştır.

Televizyon ekranlarında sık sık görmeye alışılan bir isim olan Ela Rümeysa Cebeci hem sunuculuk hem de spikerlik yapmaktadır. Daha öncesinde TGRT ve TRT ekranlarında spikerlik ve sunuculuk yapan Cebeci, şimdilerde TV100 kanalında Gün Başlıyor programında görev almaktadır.

Ela Rümeysa Cebeci

Kariyerine ilk olarak TRT 1 ekranlarında start veren Cebeci daha sonrasında 2011 yılında Kanıt adlı dizide Kanal D ekranlarında boy göstermiştir. 3 Şubat 2013 tarihinde final yapan dizi sonrasında Cebeci, TGRT’ye ve oradan da halen görev yaptığı TV100 kanalına geçmiştir.

34 yaşında olan Ela Rümeysa Cebeci; 1.72 boyunda, 54 kg ve İkizler burcudur. Halen bekar olan Cebeci, Instagram’da @elarumeysacebeci hesabını kullanmaktadır.

Ela Rümeysa Cebeci Oynadığı Diziler

☑️ Kanıt 3 Sezon (Dizi) 2012
☑️ Fetih 1453 (Film) 2012
☑️ Nuri (Dizi) 2011
☑️ Yıllar Sonra (Dizi) 2011
☑️ Kanıt 2. Sezon (Dizi) 2011

Gerçek Adı: Ela Rümeysa Cebeci
Doğum Tarihi: 31 Mayıs 1988
Nereli: İstanbul
Burcu: İkizler
Boyu: 1.72 cm
Kilo: 54 kg
Eğitim: Yüksek Lisans
Medeni Hali: Bekar

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Ela Rümeysa Cebeci
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.