El ve ayakları bağlı battaniyeye sarılı bulundu!

Fatih’te bir haftadır kötü kokuların geldiği bir daireye giren polis ekipleri 60 yaşlarındaki Muhittin Yıldız adlı bir kişiyi, elleri ve ayakları bağlanmış battaniyeye sarılı halde bulundu. Çürümeye başladığı belirlenen Yıldız'ın cesedine uzmanlar maske takarak yaklaşabildi. Sokağı saran koku yüzünden mahalleli burnunu kapatarak evin önünden geçebildi.

Olay, Karagümrük Mahallesi Zeynel Ağası Sokak’ta 3 katlı bir apartmanın en üst katında saat 20:00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre bina sakinleri bir haftadır kötü kokular gelen daireyi polise bildirdi.

POLİS MASKEYLE DAİREYE GİRDİ

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin çilingir yardımıyla girdiği dairede Muhittin Yıldız’ın elleri ve ayakları bağlanmış battaniyeye sarılmış halde cansız bedeni bulundu.

El ve ayakları bağlı battaniyeye sarılı bulundu!

Öldürülmüş olduğunu anlaşılan Muhittin Yıldız’ın cenazesinin çürümeye başladığı belirlendi. Yıldız’ın cansız bedeninin çürümeye başlaması sebebiyle sokağa ceset kokusu yayılırken vatandaşlar burunlarını tutarak sokaktan geçti.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri dairede inceleme ve delil araştırması yaparken evde inceleme yapan polis ekiplerinin kötü koku nedeniyle maske takarak binaya girdiği görüldü.

El ve ayakları bağlı battaniyeye sarılı bulundu! ile ilgili etiketler Fatih semti polis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.