El Salvador Devlet Başkanı'ndan esprili Türkçe paylaşım: Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar" ifadelerini kullanması oldukça beğenilmişti. Bukele, Twitter hesabından bir esprili paylaşım daha yaptı. Resmi karşılamada askeri Türkçe selamlayan Nayib Bukele, o anları, "Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben!" ifadeleri ile paylaştı.

El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle resmi ziyaret için geçtiğimiz gün Türkiye'ye geldi.

El Salvador Devlet Başkanı Bukele, profilinde 'CEO of El Salvador' yazan Twitter hesabından spor kıyafetleriyle bir çocukla fotoğrafını yayınladı. Nayib Bukele, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Öncelikle, Bitcoin diyarı El Salvador’dan tüm Türkiye’ye selamlar" dedi. Bukele'nin bu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

TÖREN TAKIMINI TÜRKÇE SELAMLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.

Karşılamada Bukele, tören takımını Türkçe selamladı. İki lider daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçti.

Toplantıların ardından iki ülke arasında bir dizi anlaşmanın imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

BİR TÜRKÇE TWEET DAHA GELDİ

Bukele, görüşmenin ardından akşam saatlerinde Twitter hesabından Türkiye'ye geleceğini duyurduğu gibi Türkçe bir tweet daha attı.

El Salvador Devlet Başkanı'ndan esprili Türkçe paylaşım: Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben ile ilgili etiketler El Salvador devlet başkanı el salvador türkçe paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.