El Kaddouri'nin Trabzonspor'a transferini Mino Raiola bozdu

Omar El Kaddouri'nin Trabzonspor'a transferini ünlü menajer Mino Raiola bozmuş.

İtalyan basınında yer alan habere göre Trabzonspor, El Kaddouri Fas Milli Takımı kampındaykenoyuncuyla sezon sonu için ön protokol imzaladı. Fakat bu görüntülerin basına sızması sonucu Faslı oyuncunun menajeri Mino Raiola hemen devreye girdi ve Empoli yönetimiyle acil toplanarak El Kaddouri'nin buraya transferini bitirdi. El Kaddouri ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Raiola, Empoli ile anlaşmanın hazır olduğunu ve Trabzonspor'la yaptığı sözleşmeyi yok etmesini söyledi.

Yıldız oyuncuyla 4.5 yıllık bir sözleşme imzalayan Empoli, bir sonraki satıştan Napoli'ye %30 pay verecek. Empoli'nin bu transfer için Napoli'ye 1.9 milyon Euro ödediği tahmin ediliyor. Il Mattino gazetesinin haberine göre menajer Raiola bu transferi gerçekleştirdiği için 300 bin Euro'luk bir komisyon almış.

Mino Raiola, El Kaddouri'nin haricinde Zlatan Ibrahimovic, Henrik Mkhitaryan, Paul Pogba, Blaise Matuidi gibi isimlerin de menajerliğini yürütüyor.

Trabzonspor'un bu transfer sonrası FIFA'ya başvurması bekleniyor.

El Kaddouri'nin Trabzonspor'a transferini Mino Raiola bozdu ile ilgili etiketler Trabzonspor Omar El Kaddouri mino raiola
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.