El kadar çocuğa tokat üstüne tokat attı

Sosyal medya TikTok'ta yayımlanan bir videoya tepki yağdırdı. Videoda henüz 2 yaşlarında bir kız çocuğuna takat atan ve bu sırada gülen bir kişinin görüntüleri bulunuyor. Küçük çocuk peş peşe yüzüne vurulan tokatların ardından hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Adının Aziz Çoban olduğu ileri sürülen kişinin bu sırada gayet neşeli olduğu da gözlerden kaçmıyor. Bu görüntüler üzerinde sosyal medya kullanıcıları bu şahsın tutuklanması için kampanya başlattı.

Sosyal medya kullanıcıları TikTok'ta yayınlanan ve iki yaşlarındaki bir kız çocuğunun tokatlandığı anlara ilişkin görüntülere öfke yağdırdı. 

İsminin Aziz Çoban olduğu ileri sürülen kişi, önünde çömeldiği kız çocuğunun yüzüne arka arkaya tokat attığı bir videoyu TikTok'ta paylaştı. 

Şiddet sonrası gözyaşlarını tutamayan küçük kız hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Bu durum izleyenlerde adeta öfke patlamasına neden oldu. 

Minik kıza tokat attığı görüntüleri paylaşan Aziz Çoban adlı kişiye tepki yağarken, Twitter'da #AzizÇobanTutuklansın hastagi ile kampanya başlatıldı.

El kadar çocuğa tokat üstüne tokat attı ile ilgili etiketler Tokat TikTok Twitter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.