El ele görüntülendiler iddiası! Çağla Şıkel ile Edis aşk mı yaşıyor?

2008 - 2015 yılları arasında şarkıcı Emre Altuğ ile evli olan iki çocuk annesi Çağla Şıkel'in adı ünlü popçu Edis ile aşk iddialarına karıştı. Aşk hayatıyla pek fazla gündeme gelmeyen 32 yaşındaki Edis'in kendisinden 11 yaş büyük ünlü model Çağla Şıkel'le el ele görüntülendiği iddia edildi.

2008 yılında nikah masasına oturduğu Emre Altuğ'dan 2015 yılında boşanan ve bu evliliğinden Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Çağla Şıkel'in adı şarkıcı Edis ile aşk dedikodularına karıştı. İddiaya göre ikili gittikleri mekanda el ele görüntülendi.

Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, ''Edis ile Çağla Şıkel mekanda, kimseye aldırış etmeden hep el ele ve diz dize oturmuş.'' ifadelerini kullandı.


İşte Bülent Cankurt'un 'Çağla Şıkel ile Edis el ele!' başlıkı o yazısı:


Son dönemlerin en ünlü popçularından Edis Görgülü, özel hayatıyla büyük merak uyandırıyor! Edis, geçen yıl, kendisi gibi ünlü bir şarkıcı olan Zeynep Bastık ile bir kulüpte samimi dans görüntülerinin ortaya çıkmasıyla magazin gündemine oturmuştu. Sevgili oldukları düşünülürken geçen zamanda arkadaş oldukları anlaşılmıştı.

Edis, geçtiğimiz günlerde bir mekanda, yine ünlü bir kadınla ve yine çok samimi bir şekilde görülmüş. Daha doğrusu bir arkadaşım görmüş. Edis'in yanındaki ünlü kadın Çağla Şıkel'miş.

Edis ile Çağla Şıkel mekanda, kimseye aldırış etmeden hep el ele ve diz dize oturmuş. Aşk hayatı hep merak edilen ama lise aşkı olduğu iddia edilen Aylin Önce'nin dışında aşk hayatıyla ilgili başka bir bilgi olmayan Edis'in, Çağla Şıkel ile bu samimiyetine ne demeli bilemedim. Zeynep Bastık gibi arkadaşlar mı yoksa magazin dünyasına yeni bir aşk bombası mı düşüyor! Bekleyip göreceğiz...

 

El ele görüntülendiler iddiası! Çağla Şıkel ile Edis aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Edis Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.