El Classico'dan Türkiye için anlamlı çağrı!

Barcelona, dün akşam oynanan El Clasico'da skorboard'a yansıttığı duyuru üzerinden afet bölgesine destek çağrısı yaptı.

El Clasico olarak adlandırılan Barcelona - Real Madrid maçında, Türkiye’de yaşanan afetler için dayanışma çağrısı yapıldı.

Camp Nou’daki skorboard ve saha içi reklam panolarında, Trendyol’un yurt dışından destek yapılmasına imkân sağlayan earthquake.trendyol.com uygulaması aracılığıyla, afet bölgesine destek verilebileceği mesajları yer aldı.

AFET BÖLGESINE DESTEK İSTENDİ

Dünyanın dört bir yanından 500 milyondan fazla futbolseverin takip ettiği, 95 bin taraftarın ise statta izlediği dünyanın en büyük derbilerinden biri olan La Liga mücadelesinde yapılan anonslar ve video gösterimleri ile de afet bölgesine destek istendi. Maç sırasında sosyal medyadan hesabından da bir hikaye paylaşan Barcelona, skorboarddan yardım linkini paylaşarak afetzedelere destek çağrısında bulundu.

TÜRKIYE İLE DAYANIŞMAYA DAVET ETTİ

Barcelona’nın yanı sıra kulübün vakfı olan Barça Foundation sosyal medya hesaplarından, kadın futbol takımı ve basketbol takımları da geçen hafta oynanan maçları sırasında saha içi panolardan ve sosyal medya hesaplarından afetzedeler için oluşturulan yardım linki earthquake.trendyol.com kanalıyla taraftarlarını Türkiye ile dayanışmaya davet etti.

UYGULAMAYI 1 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ

Yurt dışından afet bölgesine destek vermek isteyenler için Trendyol tarafından hayata geçirilen yardım uygulaması ile şimdiye kadar 1 milyondan fazla kişi ziyaret etti. 70’ten fazla ülkeden kullanıcı da earthquake.trendyol.com aracılığıyla hem yardım malzemesi hem de dijital kartlar aracılığıyla maddi desteklerini ulaştırdılar.

BIRÇOK ÜNLÜ İSİMDEN DESTEK ÇAĞRISI

Barcelona Kulübü ve Barça Foundation’ın yanı sıra, NBA takımlarından Brooklyn Nets, ünlü Amerikalı ekonomist Nouriel Roubini, Leonie Hanne gibi birçok dünyaca isim de sosyal medya hesaplarından uygulamayı paylaşarak afet bölgesine destek çağrısı yapmışlardı.

 

El Classico'dan Türkiye için anlamlı çağrı! ile ilgili etiketler Barcelona Real Madrid Türkiye deprem La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.