Ekşioğlu Akaryakıt Grup'tan iki yeni marka!

Ekşioğlu Akaryakıt Grup EPDK’dan lisans alarak, Lazoil ve Iceoil markalarıyla akaryakıt sektöründe faaliyetlerine başladı.

23 milyon motorlu aracın kayıtlı olduğu Türkiye’de akaryakıt sektörü de yatırımlarına devam ediyor.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Serdar Ekşioğlu’nun yaptığı Ekşioğlu Akaryakıt Grup sektöre güçlü bir giriş yaptı.

İLK ETAPTA 35 İSTASYON AÇTI

Enerji Piyasası Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (EPDK) geçtiğimiz hafta lisans alarak faaliyetlere başlayan şirket Lazoil ve Iceoil markalarıyla Türkiye’nin değişik illerinde 35 akaryakıt istasyonuyla faaliyetlerine başladı.

LPG – Otogaz sektöründe de hizmet verecek Lazoil ve Iceoil bayileri, uygun fiyatlı, kaliteli, temiz, emniyetli ve çevre dostu yakıt satarak sektörde adından söz ettirmeyi amaçlıyor.

Ekşioğlu Akaryakıt Grup'tan iki yeni marka!

EKŞİOĞLU AKARYAKIT GRUP HAKKINDA

Ekşioğlu Akaryakıt Grup, hem Akaryakıt hem de LPG – Otogaz sektöründe faaliyet veren, en genç, dinamik, fark yaratan Enerji şirketidir. EPDK da lisansımız geçen hafta yayınlamıştır.

Kısa sürede 35 adet akaryakıt bayisi ile sözleşme imzalanmış olup başta Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Ege-Akdeniz olmak üzere Lazoil bayrağını dalgalandırmak isteğindeler.

Akaryakıt sektöründe Lazoil, Iceoil markalarımız ile hizmet verecek olup, kaliteli ürünlerimiz, eğitimli, güleryüzlü personelimiz, hızlı ve etkin hizmet kalitemiz, emniyetli – güvenli sistemlerimiz ile fark yaratmak, sektörde bulunmak istiyoruz.

LPG – Otogaz sektöründe temiz, emniyetli, çevre dostu yakıt satan bayilerimiz ile SEÇ-G kurallarından taviz vermeden, ADR’li, sayaçlı özmal tankerlerimiz ile Tesisimizden son kullanıcıya ulaşana kadar takibimizdeki kaliteli yakıt ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermek istiyoruz.

Akaryakıt ve LPG ürünlerimizi, hem perakende, hem toptan hem de projeler bazında yapacağımız çalışmalar ile değerli müşterilerim ve çözüm ortaklarımıza ulaştırmak istiyoruz.

Ekşioğlu Akaryakıt Grup'tan iki yeni marka! ile ilgili etiketler Türkiye Akaryakıt EPDK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.