Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu AK troll çıktı!

Ekşi Sözlük karıştı!.. Sözlüğün kurucusu, "ssg" rumuzu ile en eski yazarı ve yöneticisi olan Sedat Kapanoğlu, bugün sözlükte "Suriyelilerin Türkiye'de vergi vermediği" yönündeki şehir efsanesini açtığı bir başlıkla çürüttü. Sözlük yazarları ise bu başlık üzerine Kapanoğlu'nu "AK troll" olmakla suçladı. AK Parti'ye muhalif kimliği ile bilinen Kapanoğlu ise yeni nesil sözlük yazarlarına tepki göstererek kurucusu olduğu sitenin "Facebook'a döndüğünü" belirterek, eleştirileri tiye aldı.

Ekşi Sözlük bugün ilginç bir tartışmaya sahne oldu. Sitenin kurucusu olan ve 'ssg' kullanıcı adını kullanan Sedat Kapanoğlu, "Türkiye'de yaşayan Suriyelilerin vergi ödemediği" iddiasını, belgeleri ile yalanlayan bir başlık açtı. 

'Suriyeliler vergi vermiyor' başlığı altında bir entry kaleme alan Kapanoğlu, bu söylentileri 'Suriyeli mültecilerle ilgili sonsuz adet hurafeden biri' olarak tanımladı.

Suriyelilerin vergiden muaf olmadığını ve bu konunun "Suriyeliler hakkında doğru bilinen yanlışlardan biri" olduğunu aktaran Kapanoğlu, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını gösteren resmi yazıları da kanıt olarak paylaştı.

YAZARLAR KAPANOĞLU'NU AK TROLL İLAN ETTİ

Bu mesaj sonrası ise bazı Ekşisözlük yazarları, Kapanoğlu'na kazan kaldırdı. Kimileri Kapanoğlu'nu "AK troll" olmakla itham ederken, kimileri de "Hemen evine 5 - 10 Suriyeli alması gerektiğini" söyledi.

Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu AK troll çıktı!

Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu AK troll çıktı! - Resim : 2

 

EKŞİCİLERDEN O DA MEMNUN DEĞİL: İLK İCRAATIM FACEBOOKLULARI EVLERİNE YOLLAMAK OLACAK

Gelen eleştirilerin ardından aynı başlığın altında bir entry daha paylaşan Sedat Kapanoğlu, "Ekşi Sözlük'ün Facebook'a dönüştüğünü" savunarak, mevcut yazar potansiyelinden memnun olmadığını belirtti.

Kapanoğlu, rahatsızlığını gizlemese de, "İktidara gelince ilk icraatım Facebookluları evlerine yollamak olacak." diyerek gelen eleştirileri tiye aldı.

Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu AK troll çıktı! - Resim : 3

Kapanoğlu yazdığı mesajda şu görüşleri paylaştı:

"Yağmur yağınca çıkan şemsiye satıcıları gibi "Türkiye'de Suriyeli sorunu yoktur" ya da "Vergi veriyorsa sorun yoktur" dediğimi iddia eden, "O zaman evinde Suriyeli besle" diyen tipleri ortaya çıkarmış. Hiç şaşmıyor böyle saat gibi dakikler. Facebook'tan nasıl çıktılar buraya kaydoldular, yazar falan oldular, o kadar akli melekeye nasıl eriştiler hiçbir fikrim yok. Facebooklular istila etmiş siteyi. İktidara gelince ilk icraatım Facebookluları evlerine yollamak olacak."

Ekşi Sözlük'ün sahibi Sedat Kapanoğlu AK troll çıktı! ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Suriyeli vergi Sedat Kapanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.