Ekşi Sözlük'ün konuğu Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Ekşi Sözlük' yazarlarının kendisine sorulacak soruları yanıtlayacak olan ünlü YouTuber Orkun Işıtmak sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Yaptığı YouTube videolarıyla bazı kesim tarafından sevilip bazı kesimler tarafından çokça eleştirilen ünlü YouTuber Orkun Işıtmak Ekşi Sözlük yazarlarının sorularını cevaplayacak. Altın Kelebek ödüllerinde en iyi YouTuber ödülüne layık görülen Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde...

Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, bugün Ekşi Sözlük yazarlarının sorularını yanıtlayacak. Sosyal medyada büyük yankı bulan bu bu soru cevap etkinliğinden dolayı Orkun Işıtmak en çok merak edilen kişilerden biri oldu. Peki Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Detaylar haberimizde...

Ekşi Sözlük'ün konuğu Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

Orkun Işıtmak, 1996 yılında İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir.

Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen ve İstanbul Üniversite’sini kazanan Işıtmak Youtube’de daha kaliteli ve güzel içerikler oluşturmak hayatını yaşamak için eğitimine bir süre ara vermiştir.

Her videosu ilgiyle takip edilen ve en çok izlenenler listesinde başında yer yalan YouTuber çektiği her video ile ününe ün katmıştır.

İlk olarak korku oyunları içeriği ile sevenlerinin karşısına çıkmış ardında bir risk alarak tamamen vlogger olmuştur.

Orkun Işıtmak, günümüzde Youtuber kavramının getirdiği en önemli ve en yaratıcı isimlerden birisi olarak dikkatleri çekti. Oyun videolarından ziyade zaman içerisinde yaptığı Challenge videoları ile de birlikte yaratıcılığını ve kurgulama yeteneklerini konuşturan Işıtmak, dijital reklam konusunda da en çok tercih edilen isimlerden birisi oldu.

Orkun Işıtmak ve Orkun Işıtmak 2 Youtube kanalları ile birlikte günümüzde yurtdışı seyahatleri, oyun videoları, challenge videoları ile birlikte en hızlı şekilde büyüyen Youtube kanallarından birisi olarak dikkatleri çekti. Orkun Işıtmak kanalının an itibari ile 2.500.000 üzerinde abonesi bulunmaktadır ve bu rakam her geçen gün biraz daha artış göstermektedir.

Ekşi Sözlük'ün konuğu Orkun Işıtmak kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? ile ilgili etiketler Orkun Işıtmak Ekşi Sözlük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.