Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti!

Osmanlı hükümdarı Sultan II. Abdülhamid'in torunu olan Mehmed Orhan Osmanoğlu, sosyal medya hesabından indirim furyasına gönderme yaparak, pahalı fiyatlara satılan birkaç ürünün fiyatını ve yapılan indirim oranlarını paylaşarak israfa ve İslam'a karşı saldırılara dair imalarda bulundu. Bu durumu bambaşka şekilde lanse eden EkşiSözlük kullanıcıları, Osmanoğlu ile alay etti.

Osmanlı İmparatorluğu hükümdarı Sultan II. Abdülhamid'in torunu Mehmed Orhan Osmanoğlu, Twitter hesabından ''Ülkemizde açlar varken, Umre'ye mi gidilir, cami mi yapılır?'' şeklinde paylaşımlarda bulunan şahısları hedef alarak bir paylaşımda bulundu.


Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti!

Söz konusu paylaşımda, ''Onlar aç ve fakir insan düşünmezler, İslam'a düşmanlık için bahane ararlar!'' ifadeleri yer alıyor.

ÖRNEKLERLE 'İSLAM DÜŞMANLARINA GÖNDERME'

Osmanoğlu, yaptığı paylaşımın ardından indirim furyasından birkaç ürünün fotoğrafını ve fiyatlarını alıntılayarak, İslam düşmanlarına karşı imalı paylaşımlarda bulundu. Osmanoğlu, paylaşımlarına ''Bunların derdi İslam. Hala mı anlamadık?'' şeklinde not düştü.


Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti! - Resim : 2


PAYLAŞIMLARI MANİPÜLE EDİP ALAY ETTİLER

EkşiSözlük isimli sosyal medya platformunda, Osmanoğlu'nun İslam karşıtlığına gönderme yaparak paylaştığı ürünler arasında yer alan bir nevresim takımını, diğer kullanıcılara bambaşka bir şekilde lanse eden bir kullanıcı, ''Orhan Osmanoğlu'nun sattığı nevresim takımı'' şeklinde bir başlık oluşturdu. 

Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti! - Resim : 3
''Sol but oyuncusu'' isimli kullanıcı, gerçekleri hazmedemeyerek söz konusu tweetleri bambaşka bir şekilde manipüle edip, yine yalana sığınarak Osmanoğlu'nun sosyal medyadan indirimli olarak nevresim takımı sattığını iddia etti. 

Osmanoğlu'nun söz konusu paylaşımı ise şu şekilde;

Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti! - Resim : 4

Ekşi Sözlük, Orhan Osmanoğlu'na saldırıya geçti! ile ilgili etiketler Twitter Osmanlı Ekşi Sözlük Mehmed Orhan Osmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.