"Küfür ve hakaret kimseye zarar vermez!"

Ekşi Sözlük'ün kurucusu olan 'ssg' lakaplı Sedat Kapanoğlu, sözlükte düzenlenen bir etkinlikte yazarların sorularını yanıtladı ve hakkında girilen entry'leri yorumladı. Ekşi Sözlük'ü ayda 35 milyon kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Kapanoğlu, küfür ve hakaretin sıkıntı olmadığını belirtti.

Ekşi Sözlük'ün kurucusu Sedat Kapanoğlu, sözlükte kendisine sorulan sorulara cevap verdi. İşte öne çıkan sorular ve cevaplar...

Küfür ve hakaretin önünde geçme ile alakalı bir planın var mı?

-Küfür ve hakaretin sıkıntı olmadığına inanç... Herkese bunu benimsetmek. Birine küfür veya hakaret edince kimseye zarar vermediğini göstermek...

"EKŞİ SÖZLÜK DÜNYADAKİ EN ÖZGÜN MECRALARDAN"

Sözlüğün geldiği noktadan memnun musun?

Ekşi Sözlük bugüne kadar durmadan büyüyen bir mecra. Bugün ayda 35 milyon insan ziyaret ediyor. Halen dünyadaki en özgün mecralardan biri. Takip edenlerin bileceği gibi halen sık sık kullanıyorum. Elbette her mecra gibi büyümenin getirdiği içerik kalitesiyle alakalı sıkıntılar yaşıyor. Ben de bunların çözülmesini istiyorum ve bence de çözülemez konular değiller. Bunların çözüleceğine dair iyimserim.

"BU EN BÜYÜK YALAN"

Kaliteli içerik artık üretilmiyor. Gündem 3. sınıf yerel gazetelere dönmüş durumda.

Kalitesiz içerik trafik yaratıyor diye bir şey yok bu en büyük yalan. O yüzden "Abi çöp olsun ama yeter ki trafik gelsin" diye bir şey yok. Ancak Ekşi Sözlük bir basın yayın kurumu olarak ortaya çıkmadığından, insanlara istediklerini yazabileceği bir mecra yaratmak olduğundan oturup bir yazı işleri heyetiyle merkezi bir denetim yapmak mümkün değil.

Ancak kalite meselesi de çözümsüz değil. Üstüne yapılabilecek pek çok şey var.

"TROLLERİN OLTASINA TAKILIP SÜRÜKLENENLER..."

Sözlükteki trollere neden göz yumuluyor?

Troller yanlış bir şey yapmıyorlar. Onların oltasına takılıp sürüklenenler yanlış bir şey yapıyorlar.

Tüm soru ve cevapları buradan okuyabilirsiniz...

"Küfür ve hakaret kimseye zarar vermez!" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.