Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar

Antalya'da lise öğrencilerinin Kuran-ı Kerim'e tekme attığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olayın gündem olduğu sosyal medya platformlarından biri de Ekşi Sözlük oldu. Ekşi Sözlük'te skandal olayla ilgili yapılan rezil paylaşımlar dikkat çekti.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir lisede çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial uyandırmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde öğrencilerin Kuran-ı Kerim'e tekme atıldığı görülmüştü. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatırken, öğrenciler ise disipline sevk edildi.

Antalya Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bazı basın/yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan “Serik’te Kuran-ı Kerim’e Tekme Atıldı” başlıklı haberler ve paylaşımlar üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. İlimiz Serik Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin Kuran-ı Kerim’e tekme atmaları sonucu başlatılan çok yönlü soruşturma neticesinde öğrencilerin kimlikleri tespit edilmiş, Cumhuriyet Savcılığınca işlemlere başlanmış ve adli süreç devam etmektedir. İdari olarak ise; öğrencilerle ilgili disiplin işlemleri başlatılmış, konuyla ilgili inceleme/soruşturma yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Eğitim Müfettişi görevlendirilmiştir"

EKŞİ SÖZLÜK'TE REZİL YORUMLAR

Antalya'da gerçekleşen ve büyük tepki çeken görüntüler Ekşi Sözlük'te de gündem oldu. Çok sayıda kişiyle ilgili hakaret dolu paylaşımların yapıldığı Ekşi Sözlük'te Kuran-ı Kerim'e tekme atılmasıyla ilgili rezil yorumlar yapıldı.

O yorumlardan bazıları şöyle:

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 2

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 3

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 4,

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 5

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 6

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 7

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 8

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 9

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar - Resim : 10

 

Ekşi Sözlük çöplüğünde rezil yorumlar ile ilgili etiketler Antalya Serik Ekşi Sözlük kuranı kerim tekme paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.