Ekrem İmamoğlu'nun Umre'ye gitmesi yandaş sunucu-yazar Enver Aysever'i çıldırttı

Yandaş sunucu-yazar Enver Aysever, İmamoğlu'nun Umre ziyaretini sert sözlerle eleştirdi. "Seçimlerden sonra gitseniz ne olur?" diyen Aysever, "Gazetecileri de götürüp kime hangi mesajı vereceksin?'" ifadelerini kullandı.

Yandaş sunucu-yazar Enver Aysever, YouTube hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun umre ziyaretini eleştirdi.

"SEÇİMDEN SONRA GİTSENİZ NE OLUR?"

İmamoğlu'nun CHP'lilerin gözünün içine baka baka laikliği deldiğini söyleyen Aysever, 'Kime hangi mesajı vermek üzere bu umre ziyaretini yapıyor? Seçimlerden sonra gitseniz ne olur? Bütün bunlar olurken CHP'liler, 'tamam ya lanet olsun tıpış tıpış gittik. Ama bu kadar da değil' demez mi ya? Umre 12 ay yapılabilir. Gazetecileri de götürüp ne mesajı vereceksiniz?' ifadelerini kullandı.

 

Ekrem İmamoğlu'nun Umre'ye gitmesi yandaş sunucu-yazar Enver Aysever'i çıldırttı ile ilgili etiketler Enver Aysever Ekrem İmamoğlu Umre
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.