Ekrem İmamoğlu'nun tuhaf halleri gündem oldu: Eşi de tedirgin oldu

İBB Başkanı İmamoğlu, Moda İskelesi'nin açılışı sonrası yaptığı konuşmada cümle kurmakta zorlanması ve yüz ifadeleriyle sosyal medyada gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün restorasyon ve yeniden işlevlendirme çalışmaları tamamlanan Moda İskelesi'nin açılışında katıldı.

Açılış sonrası ise Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilere karşı verdiği röportajdaki halleri gündem oldu.

KELİMELERİ BİR ARAYA GETİREMEDİ

Devamlı güldüğü ve kelimeleri toparlayamadığ konuşmasında İmamoğlu "Batırmaya çalıştıkları vapuru biz yüzdürüyoruz. Aramızdaki fark bu. Batırmayı da bir hizmet görürken, aslında onun yüzdürülmesi gereken, gerek, yüzdürülmesi gereken bir unsur olduğunu, İstanbul adına ihmal eden bir yönetimden bu yönetime geçtik" ifadelerini kullandı.

EŞİNİN ENDİŞELİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ 

Röportaj sırasında Ekrem İmamoğlu'nun yanında bulunan Dilek İmamoğlu'nun, eşi konuşurken kelimeleri toparlayamamasına karşı endişeli tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Ekrem İmamoğlu'nun tuhaf halleri gündem oldu: Eşi de tedirgin oldu ile ilgili etiketler Dilek İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Moda iskelesi açılış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.