'İkinci bir MİT tırları kumpasına ve casusluk faaliyetine doğru gidiliyor!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır'ın Ukrayna'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı yayını izleyen Fazıl Say'ın Canan Kaftancıoğlu tepkisini konuştu.

"HABLEMİTOĞLU'NUN NEDEN HEDEF ALINDIĞINA BAKARSANIZ FAİLİ GÖRÜRSÜNÜZ"

Nedim Şener, "Ailenin bile dava dosyasına ulaşamadığı ilginç bir süreç yaşandı. EPC'i diye içlerinde pişmanlıktan yararlanan itirafçıları deşifre etmeye başladılar. Bu örgüt içinde paniğe yol açtı ve itirafçı sayısı azaldı. Siyasi konjonktürü okuyor, itirafçı olmanın örgüte ve kendisine olacak maliyetini düşündüğü için bundan kaçınıyor. Hablemitoğlu'nun neden hedef alındığına bakarsanız faili görürsünüz. Suikastı işleyenler bir anda cinayeti aydınlatıyormuş gibi rol oynayıp, ellerinde şemalarla kurbanın ailesine yaklaşıyor." sözlerini kullandı.

"FETÖ'CÜLER BU ŞAHISLA ÇOK HAŞIR NEŞİR OLMUŞ. İÇİNDEN BİR DAHA MİT TIRLARI OLAYI ÇIKARMAK İÇİN ÇABALIYORLAR

Mete Yarar, "İkinci bir MİT tırları kumpasına doğru gidiliyor. Suçlanacağı konular ve irtibatları incelendiğide muhtemelen casusluk faaliyetine doğru gidiyor. FETÖ'cüler bu şahısla çok haşır neşir olmuş. İçinden bir daha MİT tırları olayı çıkarmak için çabalıyorlar. Ben bu ülkeyi yıkayacağım, böleceğim, emperyalizmin kucağına bırakacağım diyen, evlatlarımızı öldüren bir gruba desteği nasıl verebilirsiniz?" dedi.

“Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'İkinci bir MİT tırları kumpasına ve casusluk faaliyetine doğru gidiliyor!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Necip Hablemitoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.