Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış!

Her felakette şehir dışında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz 2016 darbe gecesi NATO'nun merkezi olan Brüksel'de olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu Brüksel'den attığı twitte, resmen 'Sulh konseyini' ima eden 'Sulh'lu bir paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımında darbe karşıtı olmadığı da gözlerden kaçmadı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği süreden bu zamana kadar birçok skandala imza attı.

İmamoğlu'nun seçim döneminde verdiği sözleri tutmamasından yakınan seçmenler, sosyal medya hesabından tepkilerini sık sık dile getiriyor.

Son olarak İstanbul'da yaşanan her afet olayında şehir dışında bulunan İmamoğlu, bu geleneğini bozmadı ve sel felaketinde de Muğla'da tatil yaptı. Sosyal medyada Ekrem İmamoğlu'na tepki yağdı.

'ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYORUM' DEYİP...

Ekrem İmamoğlu'nun 15 temmuz darbe gününde Beylikdüzü Kaymakamlığı'na "İL DIŞINA ÇIKIYORUM" diye dilekçe verip Brüksel'e gittiği ortaya çıktı. 

Vip Salonunda aktarmalı uçuş beklediği sırada ise darbe girişiminin gerçekleştiği iddia ediliyor. 'İl dışı' diyerek 'yurt dışına' çıkan İmamoğlu'nun darbeden haberdar olduğu konuşuluyor.

Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış!

Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış! - Resim : 2

BRÜKSEL'DEN 15 TEMMUZ DETAYI

Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz 2016 gecesinde Brüksel'de olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından o dönemde paylaşım yapan İmamoğlu, sokağa çıkan vatandaşları tahrik ve taşkınlıklara karşı da dikkatli olması konusunda uyarmış.

TRT ekranlarında Tijen Karaş'ın silah zoruyla darbe bildirgesi okutturulmasının hemen sonrasında İmamoğlu, 'Sulh' lu bir paylaşım yaptı. Cuntacılar, sözde darbe bilgirgesinde 'Sulh Konseyi' olarak anılmıştı. 

15 Temmuz gecesi, darbe girişimini gerçekleştiren "Yurtta Sulh Konseyi"nin TRT'de "Yurtta Sulh" bildirisini okutmasının ardından Ekrem İmamoğlu darbeyi yöneten NATO'nun merkezi Brüksel'den "Sulh" içerikli tivit attı. 

 

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da darbe gecesi sosyal medya paylaşımında 15 Temmuz direnişi için alanlara çıkanlara öfkeli olduğunu gösteren ifadeler kullanmıştı. 

Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış! - Resim : 4

Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış! - Resim : 5

Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ detayı! 15 Temmuz'da Brüksel'den Sulh'lu paylaşım yapmış! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu FETÖ 25 temmuz Brüksel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.