Ekrem İmamoğlu'nun CHP yandaşı medya ile gerilimi sürüyor!

Geçtiğimiz aylarda Nagehan Alçı ile Trabzon gezisine giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelen tepkileri önemsemeden şimdi de Alçı'ya röportaj vermesiyle gündem oldu. Gazeteci Zafer Arapkirli'nin sosyal medya paylaşımıyla İmamoğlu'nun sol kesim gazeteciler ile sürtüşmesinin devam ettiği ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda söylemleriyle gündeme oturan Nagehan Alçı'yı Trabzon gezisine davet etmesi özellikle sol kesim tarafından tepkiyle karşılandı. 

Nagehan Alçı'dan eleştirilere yanıt: Fotoğraf sebebiyle Ekrem İmamoğlu'na  saldıranlar muhalif mi? | Independent Türkçe

İmamoğlu'na belediye seçimlerinde oy veren binlerce seçmen, İmamoğlu'nun bu tavrını ve sonrasında yaptığı açıklamalarına da tepki göstermişti. 

DİĞER GAZETECİLERE VETO! 

Ekrem İmamoğlu, her kesimden gazeteciye röportaj verip konuşma yapacağını belirtmişti. Ancak nedense 3 yıldır İmamoğlu'nun sol kesim gazetecileriyle sürtüşmesinin devam ettiği ortaya çıktı. 

Gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından 3 yıldır Ekrem İmamoğlu ile röportaj yapmak istediğini ancak İmamoğlu'ndan bir dönüş olmadığını belirtti. 

Ekrem İmamoğlu'nun CHP yandaşı medya ile gerilimi sürüyor! - Resim : 2

Nagehan Alçı, Ekrem İmamoğlu ile yaptığı röportajı sosyal medya hesabından 'Keyifli sohbet' diye bahsetmişti.

Ekrem İmamoğlu'nun CHP yandaşı medya ile gerilimi sürüyor! - Resim : 3

 

Ekrem İmamoğlu'nun CHP yandaşı medya ile gerilimi sürüyor! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.