Dansı tepki çekmişti! 10 Kasım organizasyonunun faturası ortaya çıktı! İhalesi bakın kime gitmiş

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dansı nedeniyle büyük tepkilere neden olan 10 Kasım etkinliğine 2 milyon TL fatura çıkardığı ortaya çıktı. Üstelik o gecenin ihalesini alan firmanın Mumcular LTD' adlı bir şirket olduğu belirlendi. O şirketin sahibinin ise CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Serdal Mumcu olması dikkatlerden kaçmadı...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 10 Kasım Atatürk'ü anma gününde düzenlediği program büyük tepkilere neden olmuştu.

Tüm Türkiye'de yas kabul edilirken İmamoğlu'nun düzenlediği programda eşi Dilek İmamoğlu ile dans etmesi sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. 

 

2 MİLYON TL'YE PATLADI

O etkinliğin belediyeye maliyeti de ortaya çıktı. İhale evraklarına göre İmamoğlu çiftinin şarkılarıyla dans ettiği 2 adet orkestraya yapılan kaşe ödemesinin 950 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Dansı tepki çekmişti! 10 Kasım organizasyonunun faturası ortaya çıktı! İhalesi bakın kime gitmiş - Resim : 2

Aynı etkinliğin ihalesinde sahneye çıkan 3 sanatçı için de 900 bin TL kaşe ödemesinin yapıldığı belirlendi. 

Dansı tepki çekmişti! 10 Kasım organizasyonunun faturası ortaya çıktı! İhalesi bakın kime gitmiş - Resim : 3

İHALESİ KİME GİTTİ?

‘İBB’nin kaynaklarını israf etmeyeceğiz’ naraları atan İmamoğlu’nun israf ‘dansı’nın ihalesini ise CHP’li Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Serdal Mumcu’nın sahibi olduğu Mumcular LTD’ye verildiği ortaya çıktı.

Dansı tepki çekmişti! 10 Kasım organizasyonunun faturası ortaya çıktı! İhalesi bakın kime gitmiş ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu 10 Kasım ihale
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.