1 milyon tebrik kartını yeniden basıldığı iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili skandal bir iddia sosyal medyada gündeme geldi. İmamoğlu'nun İstanbul'da dağıtacağı 1 milyon tebrik kartının beğenilmeyip çöpe atıldığı ve tekrar yenilerinin basıldığı iddia edildi.

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala Ekrem İmamoğlu'nun israf yaptığı iddia edildi.

Sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da dağıtacağı "Sizin, sevdiklerinizin ve tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesinin Kurban Bayramı'nı kutlarım" metinli 1 milyon tebrik kartı beğenilmeyip çöpe atıldı.

İddianın devamında ise beğenilmeyip çöpe atılan kartların yerine yenileri basıldı.

Tekrar basılan 1 milyon tebrik kartında ise "Sizin, sevdiklerinizin ve tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesinin Kurban Bayramı mübarek olsun" ifadeleri yer aldı.

İşte sosyal medyada yer alan o iddia;

1 milyon tebrik kartını yeniden basıldığı iddia edildi!

1 milyon tebrik kartını yeniden basıldığı iddia edildi! - Resim : 2

1 milyon tebrik kartını yeniden basıldığı iddia edildi! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.