Ekrem İmamoğlu'ndan yeni atama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Meltem Şişli'yi atadı. Böylece 1984 yılından beri "Büyükşehir" unvanını kullanan İstanbul Belediyesi'nde bu göreve ilk kez bir kadın atandı.

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, genel sekreter yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan 28 Haziran günü ortak bir açıklama yaparak kendi istekleri ile görevlerini bıraktıklarını duyurmuşlardı.

Ardından istifa eden genel sekreter ve 7 genel sekreter yardımcısının yerine yeni isimler atanmaya başladı.

İLK KADIN GENEL SEKRETER YARDIMCISI OLDU

Son olarak İBB Genel Sekreter Yardımcılığına Yeşim Meltem Şişli getirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşim Meltem Şişli'yi İBB Genel Sekreter Yardımcılığına atayarak 1984 yılından beri "Büyükşehir" unvanını kullanan İstanbul Belediyesi'nde bir ilke imza atmış oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni atama!

İMAMOĞLU: YILLAR SONRA İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ

İmamoğlu daha önce "Yıllar sonra ilk defa göreceksiniz, genel sekreter yardımcıları kadınlar olacak. Daire başkanları ve müdürler keza aynı… Biz cinsiyet eşitliğine de yürekten inanan bir ekibiz" demişti.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni atama! ile ilgili etiketler İstanbul İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.