Ekrem İmamoğlu'ndan Melih Gökçek'e engel

Seçim sürecinde 'Herkesi kucaklayacağım' diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek'i Twitter'dan engelledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde herkesi kucaklayacağım sözleri ile gündeme gelmişti.

Seçildikten sonra ise sözlerini unutan İmamoğlu, hem kendi hem de Belediyenin resmi Twitter hesabından kendisini eleştiren vatandaşları engelleme furyası başlatmıştı.

İmamoğlu'nun engellediği kişilere bugün önemli bir isim daha eklendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Ekrem İmamoğlu'nun kendisini Twitter'dan engellediğini duyurdu.

NEDEN KORKTUN Kİ ?

Melih Gökçek hadiseyi sosyal medyadan ''Ekrem İmamoğlu'nun beni engellediğini biliyor muydunuz? Neden korktun ki?'' diyerek duyurdu.

EKREM İMAMOĞLU’NUN BENİ ENGELLEDİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?


NEDEN KORKTU Kİ? pic.twitter.com/mWAfZJmqmV

— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) February 14, 2021

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Daha önce de Ekrem İmamoğlu kendisini eleştiren vatandaşları hem İBB'nini resmi Twitter hesabından hem de kendi Twitter hesabından engellemişti.

Vatandaşlara yapılan bu engellemeler, Ekrem İmamoğlu'na karşı büyük tepki doğurmuş ''Hani herkesi kucaklayacaktı, bu nasıl kucaklama'' eleştirilerini beraberinde getirmişti.

 

 

Ekrem İmamoğlu'ndan Melih Gökçek'e engel ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Melih Gökçek Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.