Ekrem İmamoğlu'ndan eşinin dergi pozlarına ilk yorum!

Eşi Dilek İmamoğlu'nun “Madame Figaro” dergisine verdiği pozlarla ilgili ilk kez konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,“O fotoğrafların çekileceğini bilseydim engellerdim." ifadelerini kullandı.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayşe Arman'a konuştu.

Arman’ın bloğunda yayımladığı röportajda İmamoğlu, eşinin Madame Figaro dergisine verdiği pozları değerlendirerek, gelen tepkilere sinirlenmediğini söyledi.

"BU KADAR GÜZEL OLACAĞINI BİLMİYORDUM"

 İmamoğlu, “O fotoğraflar bana da sürpriz oldu. Çünkü ben öyle fotoğraflar çekildiğini bilmiyordum. Yani, “Bir dergiye röportaj vereceğim. Fotoğraflar çekilecek” dedi. Ama o fotoğrafların bu kadar güzel olacağını bilmiyordum. Bilsem engellerdim” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan eşinin dergi pozlarına ilk yorum!

Arman’ın “Nasıl yani? Bu şaka mı?” sorusuna İmamoğlu gülerek, “Yok, biraz ciddi tarafı var. Çok güzeldi çünkü fotoğraflar! Dediğim gibi eşim hiç konuyu açmadı, ‘Şu oldu, bu oldu’ diye konuşmadı, ben de bahsetmedim. Üzerinde bile durmadım. Ama fotoğrafları çok beğendim” yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan eşinin dergi pozlarına ilk yorum! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ayşe Arman Dilek İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.