Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yakın şirkete reklam ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) üst geçitlerde bulunan reklamlar için ihaleye çıktı. İhale şartlarında, şirketin alanında en az 3 yıl deneyimli olması gerektiği belirtildi. Ancak ihalenin 6 ay önce kurulan bir şirkete verilmesi dikkat çekti. Şirketin, Ali Koç ile yakın ilişkisi olması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Dürüst yönetim vaadiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbul üst geçitlerindeki reklamlar için anlaştığı şirket, akıllarda soru işaretlerine yol açtı.

Habermotto'nun haberine göre: İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘nin yönetimi ve mülkiyeti altında bulunan 100 üst geçitteki reklam alanları Advertcity Reklam Ajansı‘na kiralandı. Advertcity Reklam Ajansı, Şubat 2020 tarihinde kurulan BVA Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin ajans markası…

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yakın şirkete reklam ihalesi

ŞİRKET 2020 ŞUBAT AYINDA KURULMUŞ

3 yıllığına Advertcity Reklam Ajansı’na kiralanan üst geçitler için İBB ile ajans arasında Ağustos ayı itibarıyla sözleşme imzalandı. İBB’nin üst geçitlerindeki reklam alanları için Temmuz’un son haftasında yapılan ihalenin ardından sözleşme 5 Ağustos itibarıyla yapıldı.

İhale şartnamesinde “İstekliler aşağıdaki iş kollarının tamamında ihale ilan tarihinden önce en az 3 (üç) yıl ve halen faaliyet gösterdiğine dair kamu veya kamu kurum niteliği taşıyan kuruluşlardan alınmış belgeler sunacaklardır.
1) Diijital Baskı veya Medya hizmetleri,
2) Basım ve Matbaa işleri,
3) Reklam, tanıtım ve dijital yayıncılık hizmetleri,
4) Yolcu hizmetlerinde reklam ve tanıtım hizmetleri,
5) Kent mobilyaları (reklam üniteleri) üretim veya montaj hizmetleri”maddesi bulunmasına rağmen 2020 Şubat ayında kurulan şirketin bu şartları nasıl karşıladığı merak konusu…

İstanbul Ticaret Odası firma kuruluş sorgulama sayfasına göre İhalenin verildiği şirket olan BVA Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Murat Kapki ve Ahmet Köksal adına 23-27 Şubat 2020 aralığında kurulmuş.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yakın şirkete reklam ihalesi - Resim : 2

DENEYİM ŞARTINI KARŞILIYOR MU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihale şartnamesinde ihaleye girecek şirketlerden en az 3 yıllık deneyim istenmesine rağmen üst geçit reklam ihalesinin BVA Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’ne verilmesi akıllarda soru işaretlerine yol açtı.

BVA Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kapki, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yakınlığı ile biliniyor.

 Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yakın şirkete reklam ihalesi - Resim : 3

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yakın şirkete reklam ihalesi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ali Koç Reklam ihale
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.