Ekrem İmamoğlu'ndan 29 Ekim çağrısı

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İstanbullulara seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yarın saat 19.23’te tüm yurttaşları İstiklal Marşı okumaya davet etti.

İmamoğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu;

“Cumhuriyet Bayramımızı istediğimiz gibi kutlayamayacağız biliyorum. Ben de hayatımda ilk defa Cumhuriyet Bayramı’nda alanlarda meydanlarda törenlerde olamayacağım. Buruk bir Cumhuriyet Bayramı, ama olsun önemli olan Cumhuriyeti’de bayramı da yüreklerde yaşamak. Lütfen yüreğinizde bu bayramı en derinden hissedin. Büyük bir yüzyıla hazırlanıyoruz. İstanbul’umuzun ve bütün ülkemizin bu bayramı coşku ile kutlamasını bekliyorum. Güzel hazırlıklar yapmıştık. Bu hazırlıkları izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu hazırlıkları izlemeden önce bu bayramda tam saat 19.23’de ben de odamda hastanede elimde Türk Bayarağı ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak o güzel İstiklal Marşımızı yürekten okuyacağım.”

Ekrem İmamoğlu'ndan 29 Ekim çağrısı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Cumhuriyet Bayramı kovid-19 covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.