Bir tepki de Karagül'den: Bu FETÖ-HDP eksenidir!

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Fransa'nın Strasburg kentinde yaptığı konuşmada Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fransa'nın Strasburg kentinde düzenlenen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada görevden alınan HDP'li belediye başkanlarını savundu, İmamoğlu Türkiye'yi ise Avrupa'ya şikayet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu"Avrupa'ya giderek Türkiyeyi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek." sözleriyle İmamoğlu'na tepkisini gösterirken, sert bir tepki de Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'den geldi.

"TERÖRÜN PATRONLARINA YALAKALIK"

Karagül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet etmek kölelik karakteridir. “Efendi"ye yaranma nemalanma çabasıdır. Vesayet dönemi alışkanlığıdır. Türkiye terörle savaşırken terörün patronlarına yalakalık utanç vericidir. Bu “FETÖ-HDP ekseni”dir. Asla milli değildir." ifadelerini kullandı.

Bir tepki de Karagül'den: Bu FETÖ-HDP eksenidir!

Bir tepki de Karagül'den: Bu FETÖ-HDP eksenidir! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Fransa Ekrem İmamoğlu İbrahim Karagül
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.