Ekrem İmamoğlu yine tatile mi çıktı? İmamoğlu şu anda nerede?

Ekrem İmamoğlu tatile mi çıktı? İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde sokaklar nehire dönerken, bir çok iş yerini su bastı ve bir vatandaş hayatını kaybetti. Yaşanan bu gelişmeler esnasında Bodrum'da tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşın tepkisini çekti. İmamoğlu önceki gün tepkiler üzerine tatilini yarıda keserek İstanbul'a döndü ve kırmızı yeleğini giyip zarar gören bölgelerdeki esnafla görüştü. Peki, İmamoğlu yine tatile mi çıktı? Detaylar haberimizde...

İstanbul'da meydana gelen sel felaketinin ardından uzun süre ortalıkta görünmeyen ve vatandaşların tepkisini çeken Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'da tatilde olduğu ortaya çıkmıştı. Kendisine yönelik yoğun eleştiriler üzerine tatilini yarıda kesen Ekrem İmamoğlu İstanbul'a geri dönmüştü. İmamoğlu İstanbul'da yaptığı esnaf ziyaretinin ardından tatile geri döndü. Peki Ekrem İmamoğlu nerede? Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde sokaklar nehire dönerken, bir çok iş yerini su bastı ve bir vatandaş hayatını kaybetti.

Yaşanan bu gelişmeler esnasında Bodrum'da tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşın tepkisini çekti. İmamoğlu önceki gün tepkiler üzerine tatilini yarıda keserek İstanbul'a döndü ve kırmızı yeleğini giyip zarar gören bölgelerdeki esnafla görüştü.

KAMERALARA GÖRÜNDÜ, TATİLE GERİ DÖNDÜ!

Esnaf ziyareti sırasında sert eleştiriler alan İmamoğlu'na vatandaşlar "Biz kimseye ulaşamadık" diyerek tepki gösterdi. Vatandaşlara gerekenin yapılacağını belirten İmamoğlu  ise ziyaretlerini tamamladıktan sonra Bodrum'a geri döndü. İmamoğlu'nun 15:40 uçağıyla tatiline devam etmek üzere Bodrum'a gittiği öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu yine tatile mi çıktı? İmamoğlu şu anda nerede?

İHALE İPTAL EDİLDİ, RÖGARLAR TEMİZLENMEDİ

Diğer yandan, yaşanan sel felaketinde önemli payın İmamoğlu'nun rögar mazgallarını temizlemek ve yağmurlara hazırlık için yapılan ihaleyi iptal etmesi olduğu iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, ihalenin iptal edilmesi sonucu, 15 günde bir temizlenmesi gereken su tasfiye kanalları temizlenmediği için tıkandı ve selin daha büyük zarar vermesine neden oldu.

Böyle ciddi iddialar gündemdeyken ve önemli sorular cevap beklerken İmamoğlu'nun yarım kalan tatiline devam etme kararı alması tepkilerin yoğunlaşmasına neden oldu. / SuperHaber

 

Ekrem İmamoğlu yine tatile mi çıktı? İmamoğlu şu anda nerede? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.