Ekrem İmamoğlu yine şov peşinde!

Yaptığı her hareketi şova dönüştüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son olarak kameraları da peşine alıp kızına kırtasiye alışverişi yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kızı Beren için yaptığı kırtasiye alışverişine dair görüntüleri kişisel Instagram hesabında paylaştı.

İmamoğlu, satış görevlisinin "Başkanım Beren sipariş mi verdi size?" şeklindeki sorusu üzerine "Ya sabah 'Almadan gelme' dedi onun için... Hayır bir de arkadaşlarına da istedi. Niye istedi anlamadım. Bir şeyler yazacaklarmış, imzalayacakmışım" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu yine şov peşinde!

KAMERASIZ BAKKALA BİLE GİDEMİYOR

Yaptığı ufak bir alışverişte bile kameraları peşinde götüren Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde de kızının okuluna yaptığı ziyareti sosyal medyadan paylaşmıştı.

VELİLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Veliler, çocuklarının siyasete alet edilmemesi gerekiğini belirterek İmamoğlu'na tepki göstermişti.

 

Ekrem İmamoğlu yine şov peşinde! ile ilgili etiketler İstanbul İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu kırtasiye beren
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.