'Ekrem İmamoğlu umutlarımızı çaldı'

İBB'de yaptığı işçi kıyımları ile gündemden düşmeyen CHP'li İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun 75 bin üniversite öğrencisine aylık 400 TL karşılıksız burs verme vaadi yalan oldu. Oğluna burs için başvuran bir babanın aldığı cevapla hayalleti yıkıldı.

Sabah'ın haberine göre; Emekli Hacı Ömer Aytekin, Ekrem İmamoğlu'nun vaadi kapsamında üniversitede okuyan oğlu için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan burs talep etti.

Maddi açıdan zor durumda olan baba belediyeden aldığı cevapla şok oldu.

İBB, burs başvurusu yapan babaya, "Belediyemize burs amaçlı yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiştir. Anayasa Mahkemesi'nin 20 Kasım 2008 tarihinde aldığı karar doğrultusunda belediyeler mevcut durumda üniversite öğrencilerine eğitim (burs) yardımı yapamamaktadır" yanıtını verdi.

'Ekrem İmamoğlu umutlarımızı çaldı'

Dört çocuk babası Hacı Ömer Aytekin, "İmamoğlu nice babaların ve sayısız öğrencinin umutlarını çalmıştır" dedi.

'Ekrem İmamoğlu umutlarımızı çaldı' - Resim : 2

'Ekrem İmamoğlu umutlarımızı çaldı' ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Burs ve Kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.