Ekrem İmamoğlu televizyon mu kuruyor?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendi medyasını kurmak için harekete geçtiği ve başında duayen televizyoncu Nuri Çolakoğlu'nun bulunacağı bir TV Kanalı kuracağı iddia edildi. Yeni televizyonun başına geçeceği ileri sürülen Nuri Çolakoğlu yeni kanal iddialarını doğrularken, İmamoğlu'nun bu kanalla ilişkisi bulunmadığını belirtti.

Medyatava sitesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İBB TV, İBB Haber gibi hesap ve kapalı devre yayınlarıyla bu çalışmaların ilk adımını atan İmamoğlu'nun eski bir medya çalışanı olan sözcüsü Murat Ongun'la bu mecrayı büyütmeyi planladığını ileri sürdü. 

İmamoğlu'nun bu amaçla için bir TV kanalı kurmak için harekete geçtiği ve hatta Digiturk platformunda yer almayı da hedeflediği iddia edildi.

Haberde İmamoğlu'nun kuracağı kanalın başına ise Show TV ve NTV'nin de aralarında olduğu pek çok kanalı kurup yöneticiliğini yapan Nuri Çolakoğlu'nun oturacağı yayınlarının ise haber ağırlıklı olacağı bilgisi verildi. 

NURİ ÇOLAKOĞLU'NDAN İDDİALARI KISMEN DOĞRULADI

Çolakoğlu, bu iddia üzerine MedyaTava'ya yazılı bir açıklama gönderdi. 

Çolakoğlu, iddialara ilişkin şunları söyledi: 

"Bugün MedyaTava’da yer alan bir haberde adım geçmektedir. Adımla ilgili olarak söylenen güzel sözlere teşekkür etmekle birlikte sözü edilen TV kanalının, benim bildiğim kadarı ile, İBB Sayın Ekrem İnanoğlu ile bir bilgisi bulunmamaktadır.

Bugünkü medya ortamında tarafsız, her görüşe eşit mesafede duracak bir haber kanalı ihtiyaç olduğu noktasından hareketle tanıdığım bir işadamı bu ihtiyacı karşılamak üzere bir arayış içinde olduğunu belirterek, böyle bir projede danışmanlık görevini üstlenip üstlenmeyeceğimi sordu.

Geçmiş deneyimlerinden hareketle bütün Türk toplumuna hizmet edecek böyle bir kanal konusunda kendileri ile görüşmeler yapmaktayım.

Ama başta da belirtildiği gibi bu girişimin Sayın İmamoğlu ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
saygı ve sevgilerimle

Nuri M. Çolakoğlu"

Ekrem İmamoğlu televizyon mu kuruyor? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İBB televizyon Nuri Çolakoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.