Ekrem İmamoğlu o tarihler için sokağa çıkış yasağı istedi: Fırsata çevrilmeli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan ile 4 Mayıs tarihleri arasında yer alan zaman dilimi için sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi çağrısında bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak sokağa çıkma yasağı ile ilgili ilgili yeni bir çağrıda bulundu.

''FIRSATA ÇEVRİLMELİ''

İmamoğlu, 23 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasındaki zaman dilimini “Evde Kal” çağrısıyla fırsata çevrilmesi gerektiğini söyledi.

Alınacak uzun süreli karantina kararının, İstanbul ve Türkiye için büyük fırsat olacağını belirten İmamoğlu şu çağrıyı yaptı:

''Bilim insanları bir şeyin altını çiziyor; iki günlük süreçle siz bu anlamda bir karantina sürecini tam anlamıyla yerine getirmemiş oluyorsunuz ve ne yazık ki tam da istenilen faydayı elde etmiyoruz. 23 Nisan ile başlayan günlerde içine 1 Mayıs'ı da katarsak 4 Mayıs'a kadar 11 gün yapıyor.

11 gün boyunca aslında 5 günü mesai olacak, 1 Mayıs da tatil. 5 günü mesai olmak üzere 11 gün için biz ‘Evde kal' çağrısı yapabiliriz. Sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir. Lütfen, 23 Nisan ve 4 Mayıs'a kadar ki bu süreçte sadece 5 günlük mesainin olacağı bu süreci bir fırsata çevirelim. Hem İstanbul adına hem Türkiye'miz adına.''

Ekrem İmamoğlu o tarihler için sokağa çıkış yasağı istedi: Fırsata çevrilmeli ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Ekrem İmamoğlu sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.