Ekrem İmamoğlu neyin peşinde?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,HDP'li Ahmet Türk ve Selçuk Mızraklı ile bir araya gelirken azmiyle oğlunu terörün pençesinden kurtaran Hacire anneyi ziyaret etmemesi ile niyetini ortaya koymuş oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır'da CHP İl Başkanlığı'nı ve Kayapınar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu neyin peşinde?

Diyarbakır'da anne Hacire Akar, HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Mehmet Akar için dört gündür HDP İl Başkanlığı önündeki mücadelesiyle oğlunu terörün pençesinden kurtarmıştı.

İmamoğlu,HDP'li Ahmet Türk ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret ederken oğlunu terörün pençesinden kurtaran Hacire anneyi ziyaret etmemesi ile niyetini ortaya koydu.

"KAYYUM ATANMASI GAFLET VE DALALET"

Kayapınar Belediyesi'nde görevden alınan Ahmet Türk ve Selçuk Mızraklı ile görüşen İmamoğlu, "Nefesimizin ne kadar daraldığını İstanbul'da hissettik. Seçilmiş belediye başkanlarının yerine kayyum atanması ‘gaflet ve delalettir.' Farklı kurallar uygulamaya kalkmak kabul edilemez. Ne yazık ki Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarına ve seçmenlerine yönelik ayrımcı tavır hepimizi üzmektedir.” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu neyin peşinde? ile ilgili etiketler HDP İBB Ekrem İmamoğlu Ahmet Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.