Ekrem İmamoğlu meydana çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kanal İstanbul' açıklamasına yanıt verdi. Uzun süredir ortalıkla gözükmeyen İmamoğlu "İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum" dedi. İstanbulluya yapılan hizmeti 'inatlaşma' olarak gören İmamoğlu, "İstanbul 1'den büyüktür. Nokta" ifadesini kullandı.

İstanbul kara teslim olduğu sırada çalışmalarıyle yetersiz kalan İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun süredir saklandığı kabuğundan çıktı.

İSKİ’nin Ataköy’de başlattığı atık su tüneli inşaatını gerçekleştirecek TBM cihazının yer altına indirilme törenine katılan İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MİLLETE HİZMETİ 'İNATLAŞMA' OLARAK TANIMLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler" sözleri ile ilgili konuşan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum. İstanbul 1'den büyüktür. Nokta"

 İmamoğlu'nun o sözlerini İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından paylaştı. Ongun, paylaşımına "İstanbul çok değerli ve kadim bir kent. Bireysel kavgaların değil, medeniyetlerin başşehri. İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum. İstanbul o gün bir şeyi kanıtladı; İstanbul 1'den büyüktür NOKTA. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu" notunu düştü.

Ekrem İmamoğlu meydana çıktı ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.