Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanına nasıl gidilir? İETT ulaşım hatları!

Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanına nasıl gidilir? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Maltepe'de halkla buluşacak. Maltepe miting alanının nerede olduğu ve miting alanına nasıl gidileceği araştırılan konular arasında. Peki, Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanı nerede? Ulaşım hatları! Tüm detaylar haberimizde...

Göreve başlayan Ekrem İmamoğlu bugün saat 14.00'te Maltepe sahilde miting alanında İstanbullularla buluşacak. Mitingin nere olacağı, miting alanına nasıl gidileceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanı nerede? Nasıl gidilir? Ayrıntılar haberimizde...

Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanına nasıl gidilir? İETT ulaşım hatları!

Maztabasını aldıktan sonra göreve başlayan Ekrem İmamoğlu yarın saat 14.00'te Maltepe sahilde miting alanında İstanbullularla buluşacak.

MALTEPE MİTİNG ALANI NEREDE?

Maltepe Miting Alanı, İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Yalı mahallesinde bulunur. Diğer bir deyişle Maltepe sahilinde bulunur. Buraya gitmek için birçok farklı seçenek bulunmaktadır.

MALTEPE MİTİNG ALANINA NASIL GİDİLİR?

İDO vapuru ile

PENDİK – BOSTANCI vapuru durağından inip miting alanına gidebilirsiniz

Tren ile

GEBZE-HALKALI MARMARAY

Maltepe İstasyonu veya Süreyya Plajı İstasyonundan inip buraya ulaşabilirsiniz

İETT OTOBÜSLERİ

133T – TUZLA – BOSTANCI
16D – ALTKAYNARCA / PENDİK – KADIKÖY
222 – PENDİK – KADIKÖY

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu.

Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

 

Ekrem İmamoğlu Maltepe miting alanına nasıl gidilir? İETT ulaşım hatları! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.