Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu mu ima etti?

Selvi: İmamoğlu’nun sözleri kulislerde, Kılıçdaroğlu’na, “Bireysel hırsların uğruna cumhurbaşkanlığı seçimini tehlikeye atma” mesajı olarak değerlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YouTube kanalında yayınlanan  "Zor Sor" programında gençlerin sorularını yanıtladı.

Programda "Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?" sorusuna İmamoğlu, “Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım.” yanıtını verdi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü köşe yazısında bu sözlerle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ima edildiğini öne sürerek, "İmamoğlu’nun bu sözleri kulislerde, Kılıçdaroğlu’na, “Bireysel hırsların uğruna cumhurbaşkanlığı seçimini tehlikeye atma” mesajı olarak değerlendirildi." ifadelerini kullandı.

Selvi "İmamoğlu kime mesaj verdi?" başlıklı yazısında şunları kaydetti;

"Ekrem İmamoğlu’na katıldığı bir YouTube yayınında, “Cumhurbaşkanı adayı gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?” diye soruldu.

Ne cevap vermesini beklersiniz.

Eğer Millet İttifakı ortakları beni ortak aday olarak göstermezlerse aday olmam, diyebilirdi.

Muhalefetin ortak adayı kim olursa onu sonuna kadar desteklerim, demesi beklenirdi.

Ben CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı’yım. Benim Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı gündemde. Eğer CHP Genel Başkanı ortak aday olursa ben aday olmam var gücümle desteklerim, demesi şaşırtıcı olmazdı.

KİMİ İMA ETTİ?

Ama o ne dedi? Yine aday değilim demedi.

Tam aksine, “Bireysel ihtiras ve hedefler geliştirmenin bu döneme çok büyük bir zarar vereceğini hatta ihanet olacağını biliyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım” diye konuştu.
Peki İmamoğlu kime mesaj verdi? Kendi kendine mesaj vermediğine göre?

İmamoğlu’nun bu sözleri kulislerde, Kılıçdaroğlu’na, “Bireysel hırsların uğruna cumhurbaşkanlığı seçimini tehlikeye atma” mesajı olarak değerlendirildi."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu mu ima etti? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Abdulkadir Selvi Kılıçdaroğlu köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.