Ekrem İmamoğlu ile Pervin Buldan ağaç dikti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı nedeniyle eleştirilerin hedefi olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesajını iyi duygular ile yazdığını belirtti. Mesajda ismini geçirdiği HDP'li Pervin Buldan ile fidan dikimi için buluşan İmamoğlu, "Biz bu memleketteki bütün kötü duyguları def etmek istiyoruz." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'de Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanı ağaç dikim törenine katıldı.

 "MESAJIMIZ TÜMÜYLE İYİ DUYGULAR İLE YAZILMIŞTIR"

Sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı birlikte etiketleyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamasına gelen tepkilerle ilgili soru üzerine İmamoğlu, "Biz herkesi davet ettik, memleketin her şahsına 83 milyon insan olarak bakıyoruz. Bu memleketin bireyleri olarak bakıyoruz. Tümüyle iyi duygular ile yazılmıştır mesajımız. Sağında, solunda, arkasında kimse bir şey aramasın. İçi tamamen iyi duygularla doludur. İyi duygular kazanır, iyilik kazanır. Biz bu memleketteki bütün kötü duyguları def etmek istiyoruz. Bölüp parçalamayı, birbirlerini ayrıştırmayı hedef edinen hangi dil varsa bu topraklardan uzak olsun istiyoruz. Tümden bayrağımızın, milli birliğimizin var olması için tek bir vatandaşımızın bile dışında kalmayacağı bir süreç yaşamak istiyoruz. Bu memleket de öyle kuruldu. Hala da o inançla, dimdik ayakta. Allah'ın izniyle bu da olacak. İyilik kazanır, iyiler kazanır. Kimse iyilikten geri durmasın" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu ile Pervin Buldan ağaç dikti

"ELEŞTİRİ YAPANLARA BU MANZARAYI HER ZAMAN HATIRLATACAĞIZ"

Törene katılan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise eleştiriler ile ilgili olarak, şunları söyledi:

"Eleştiri yapanlara en güzel cevabımız bugün tekrar bir araya gelmemiz oldu. Türkiye'nin bu tür manzaralara ihtiyacı var. Hele hele bu kadar kutuplaşmanın ve ayrımcılığın olduğu bir dönemde HDP'yi kriminalize etme çabalarının olduğu bir dönemde, Türkiye toplumunun bugün bu resmi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Eleştiriler çok yersiz gerçekten, eleştiri yapanlara da bu manzarayı her zaman hatırlatacağız"

ORMANLARI YAKAN PKK'NIN SİYASAL TEMSİLCİSİ

Hatay başta olmak üzere Türkiye'deki pekçok orman yangının faili olan terör örgütü PKK'nın siyasal temsilcileri ile birlikte ağaç diken İmamoğlu, bu davranışıyla da eleştirildi.

 

 

Ekrem İmamoğlu ile Pervin Buldan ağaç dikti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Pervin Buldan Ağaç 8 Mart

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.