Ekrem İmamoğlu icraatlerini övmek isterken alay konusu oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uzun yıllardır atıl durumda olan Büyükçekmece Sahili'nin yenilendiğini duyurdu. Ancak CHP'li başkan icraatlerini övmek isterken deyim yerindeyse kendi ayağına sıktı. Çünkü Büyükçekmece Belediyesi uzun yıllardır CHP yönetiminde bulunuyor.

Sık sık AK Parti döneminde yapılan projeleri üstlenen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şimdi de yeni bir skandala imza attı. 

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımında uzun süredir atıl durumda olan Büyükçekmece Sahili'ne bakım yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. 

İCRAAT GÖSTERMEK İSTERKEN KENDİ AYAĞINA SIKTI

Ancak Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımındaki ironik detay ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi uzun yıllardır CHP'li Hasan Akgün yönetiminde. 

Ekrem İmamoğlu icraatlerini övmek isterken alay konusu oldu!

İmamoğlu, yaptığı paylaşımla icrat gösterip kendini övmek isterken değim yerindeyse kendi ayağına sıktı. Ekrem İmamoğlu'nun bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı ise tepki gösterdi. 

Ekrem İmamoğlu icraatlerini övmek isterken alay konusu oldu! - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu icraatlerini övmek isterken alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu büyükçekmece sahil atıl durum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.