Ekrem İmamoğlu, havaalanında eylem yapan Canan Kaftancıoğlu'nu unuttu: 'Kaos mu yaratmak istiyorsunuz?'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından Millet Bahçesi için 'Kaos yaratmak mı isiyorsunuz' diyen İmamoğlu'nun, havalimanında eylem yapan Canan Kaftancıoğlu'ndan haberinin olup olmadığı ise merak konusu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya paylaşımı gündem oldu... 

Atatürk Havalimanı'nın Millet Bahçesi olacağı haberlerine tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün havalimanı önünde toplanarak bir eylem gerçekleştirmek istedi. Aynı şekilde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya paylaşımında geçmiş yıllarda 'Bizim projemizdi' dediği projeye karşı çıktı. 

'KAOS YARATMAK MI İSTİYORUNUZ?' DİYEN İMAMOĞLU KAFALARI KARIŞTIRDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımında "İşsizliği, geçim derdini unutturmak, milleti tahrik etmek ve kaos yaratmak istiyorsunuz" demesi partisinin sokağa dökülmesiyle tezat karşılandı. İmamoğlu'nun 'Kaos yaratmak mı istiyorsunuz?' sorusunu kime yönelttiği merak konusu oldu. 

Ekrem İmamoğlu, havaalanında eylem yapan Canan Kaftancıoğlu'nu unuttu: 'Kaos mu yaratmak istiyorsunuz?'

 

 

 

Ekrem İmamoğlu, havaalanında eylem yapan Canan Kaftancıoğlu'nu unuttu: 'Kaos mu yaratmak istiyorsunuz?' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.