Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu'yla balık yedi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile Florya'da bir balıkçıda görüntülendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğluİYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile yemekli toplantıda görüntülendi.

Parti içindeki isimlerin görüşme taleplerini geçiştirdiği belirtilen İmamoğlu, Kavuncu ile Florya’da bir balıkçı restoranında bir araya geldiği görüldü.

TOPLANTI SAATLER SÜRDÜ

Ulushaber'de yer alan habere göre: Ekim ayında gerçekleşen bu görüşmede İmamoğlu ile Kavuncu’nun saatler süren bir toplantı yapıldığı gözlemlendi.

FETÖ İDDİALARI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili olarak partinin kuruluş aşamasında Meral Akşener’i “Bu arkadaşın FETÖ’cü sivil toplum örgütünde bağı olduğuna dair bilgi var, bunu kurucu yapmayalım ” diyerek uyardığını söylemişti. Kavuncu hakkında, “Kendisi FETÖ’nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış.” ifadelerini kullanan Özdağ, bu açıklamaları sonrası İYİ Parti’den ihraç edilmişti.

 

Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu'yla balık yedi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Buğra Kavuncu İYİ Parti İBB
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.