Ekrem İmamoğlu Berat Albayrak'a teşekkür etmedi

CHP yönetimi bugün bir karar alarak, milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği müjde ile ilgili yorum yapmamasını istedi. Sadece milletvekillerinin ve yöneticilerin değil, çoğu CHP'linin bu yasağa uyduğu görüldü. Partililerin aksine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bulunan doğal gaz rezervinin milletimizin refahını ve ülkemizin gücünü artırmasını temenni ediyorum" dedi.

CHP yönetimi bugün aldığı kararla, milletvekillerinin ve parti yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "müjde" açıklamasıyla ilgili yorum yapmamasını istedi.

Milletvekillerine ulaştırılan mesajda, "Milletvekillerimizin Cumhurbaşkanının Bugün yapacağı açıklamalar hakkında yazılı ve görsel medyaya açıklama yapmamaları, sosyal medya üzerinden görüş bildirmemeleri önemle rica olunur." denildi.

 Milyonların merakla beklediği büyük müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında açıkladı. 

CHP'LİLER SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Sadece CHP'li milletvekilleri ve yöneticilerin değil, diğer parti mensuplarının da müjde karşısında sessiz kaldığı görüldü.

Erdoğan'ın Türkiye'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküp gaz bulduğunun açıklamasından sonra CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir paylaşım yaptı.

BAKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR ETMEDİ

Twitter'dan açıklama yapan İmamoğlu şunları söyledi:

"Bulunan doğal gaz rezervinin milletimizin refahını ve ülkemizin gücünü artırmasını temenni ediyorum. Denizlerimizde ailelerinden uzakta aylar boyunca fedakarca çalışan Fatih Sondaj Gemisi'nin tüm mürettabatına da şükranlarımı sunuyorum."

İmamoğlu'nun milli sondaj hamlesinin mimarı Berat Albayrak'a teşekkür etmemesi dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu Berat Albayrak'a teşekkür etmedi

Ekrem İmamoğlu Berat Albayrak'a teşekkür etmedi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı CHP Fatih sondaj gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.