Ekrem İmamoğlu, Amerikalı elçiye çaresizce 'Tamam' demek zorunda kaldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye'deki ABD Büyükelçisi ile gerçekleştirdiği görüşme Türkiye'nin gündemine oturdu. Videoda, İmamoğlu'nun Amerikalı elçinin konuşmasını (İngilizce olduğu için) anlamadığı ve durumu kurtarmak için tamamen alakasız bir cevap verdiği görülebiliyor. ABD elçisine 'Tamam' diyen İmamoğlu, neye tamam dediğini dahi bilmiyor... Bu da ABD Büyükelçisini eğlendiriyor.

İBB Başkanı'nın İngilizce bilmeden ve tercüman olmadan ABD'li Büyükelçiyle gerçekleştirdiği anlamsız diyalog gözden kaçmadı. 

ABD'Lİ BÜYÜKELÇİ: 'KRİTİK BİR ANDA KURULAN KRİTİK BİR İLİŞKİ'

ABD'li Büyükelçi, görüşmede 'Türkiye, ABD için harcanamaz bir müttefik. Bu kritik bir anda kurulan önemli bir ilişki. O yüzden burada bulunduğum için çok şanslıyım.' ifadelerini kullanıp sözü şaşkınlıkla kendisini izleyen Ekrem İmamoğlu'na verdi. 

AMERİKALI ELÇİYLE KONUŞURKEN NEYE TAMAM DEDİĞİNİ BİLMEDEN 'TAMAM' DEDİ!

İmamoğlu, elçinin sözlerine cevap olarak 'Eee... Okey?' diyebildi. Kameralar önünde yaaşadığı çaresizlik ise Amerikalı elçiyi eğlendirmiş olmalı ki, karşılıklı gülüşüldü.

İmamoğlu, kendisine 'nasıl olduğunu' sorduğunu (hatalı olarak)  tahmin ettiği elçiye -gülme faslından sonra- 'Ben iyiyim?' diyebildi. 

Ekrem İmamoğlu, Amerikalı elçiye çaresizce 'Tamam' demek zorunda kaldı ile ilgili etiketler İmamoğlu İngilizce ekrem okey rezalet bilmiyor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.