Ekranların yeni dizisi Dokuz Oğuz, yayın tarihini belirledi! İşte dokuz Oğuz dizisi tarihi, konusu ve oyuncuları

Merak ile beklenilen Dokuz Oğuz dizisinin detayları belli oldu. Peki, Dokuz Oğuz dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak? Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir? İşte Dokuz Oğuz dizisi oyuncuları…

Sene başından bu yana seyirci karşısına en çok izlenecek yapımı çıkarmak için yarış halinde olan kanallar, bazı yapımların fişini düşük reyting sebebiyle çekti. Reytinglerde dibi gören yapımlar bir bir ekranlardan ayrılırken; kanallar, boş günlerini doldurmak için yeni yapım hazırlıklarına girişti. O yapımlardan biri olan Dokuz Oğuz dizisi için geri sayım bugün itibariyle resmen başladı.

Ekranlara bir kahramanlık hikayesi ile gelecek olan Dokuz Oğuz dizisinin fragmanı, sosyal medyada yankı uyandırdı. Birçok ünlü ismi bir araya getirmiş olan Dokuz Oğuz dizisinin kadrosu dikkat çekerken; aynı zamanda hikayesi de son derece dikkat çekici bulundu. FOX TV ekranlarından yayınlanacak olan Dokuz Oğuz dizisinin yayın tarihi de bugün itibariyle netleşti.

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekranların yeni dizisi Dokuz Oğuz, yayın tarihini belirledi! İşte dokuz Oğuz dizisi tarihi, konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın; senaristliğini Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği Dokuz Oğuz dizisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. FOX TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmak için hazır olan Dokuz Oğuz dizisi, bugün itibariyle ilk bölümü için geri sayıma geçti.

Her cumartesi seyirci ile buluşacak olan Dokuz Oğuz dizisinin ilk bölümü için yayın tarihi FOX TV ekranlarından duyuruldu. Dokuz Oğuz dizisi, bu cumartesi yani 28 Ocak 2023 tarihinde seyircisinin kantarına ilk kez çıkacak.

DOKUZ OĞUZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Türk’ün olduğu her yerde Türk için savaşacak ‘Oğuz Timi’nin hikayesini anlatacağı bilinen Dokuz Oğuz dizisinin Albay Tomris Toprak ve ekip arkadaşlarının kahramanlıklarına odaklanacağı duyuruldu. Yüzbaşı Batur Karanlık’ın kuracağı Oğuz Timi’nde yer alan; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz’in maceralarını ekranlara taşıyacak olan Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosu da şahane.

Kubilay Aka’nın başrolüne yer alacağı Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosunda ekranların özlenen isimleri bir araya geldi. Bu bağlamda, Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosunda; Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik yer alıyor.

Ekranların yeni dizisi Dokuz Oğuz, yayın tarihini belirledi! İşte dokuz Oğuz dizisi tarihi, konusu ve oyuncuları ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.