Ekranların yeni dizisi Çukur'un 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? /VİDEO

Show TV'nin yeni dizisi Çukur dün akşam itibarıyla ekranlara gelmeye başladı. İstanbul'un tam kalbinde yer alan ve ekran başındakilerin kalp atışlarını hızlardıran ilk bölüm gündeme oturdu. Son dönemlerin yıldız Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Çukur, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimleri de kadrosunda barındırıyor. İlk bölümü dün yayınlanan Çukur 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümün ilk sahnesi yayınlandı mı? Ayrıca dizinin ilk bölümünü izlemek isteyenler sitemizde bulunan link aracılığıyla izleyebilirler...

Çukur dizisi dün akşam itibarıyla Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Hikaye, İstanbul'un tam kalbinde yer alan alıyor. Çukur dizisi ilk bölümüyle ekran başındakilerin kalp atışlarını hızlandırdı. Son dönemlerin yıldız isimleri Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizi aynı zamanda Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimleri de kadrosunda bulunduruyor. İlk bölümü dün yayınlanan Çukur dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümün ilk sahnesi yayınlandı mı? Çukur dizisinin konusu nedir? Ayrıca dizinin ilk bölümünü izlemek isteyenler sitemizde bulunan link aracılığıyla izleyebilirler...

1665714_607a51f56378996a6a041b3293370d61

ÇUKUR 2. BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI

İlk tanıtımından itibaren büyük ses getiren, Ay Yapım imzalı sezonun en merakla beklenen yapımlarından Çukur, ilk bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluştu. Show TV’nin yeni fenomen adayı dizisi Çukur’un ikinci bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Yamaç’ın “Bundan daha mutlu olamam dediğin anda ağabeyinin öldürüldüğünü, babanın yoğun bakımda olduğunu öğrenirsin. Dönmem dediğin eve dönersin!” sözleri dikkat çekti.

Ay Yapım imzalı Çukur, izleyicileri İstanbul’un tam kalbinde yer alan çarpıcı bir mahalleye davet ediyor. İdris Koçovalı’nın (Ercan Kesal) kendi elleriyle kurduğu bu mahallede, herkes birbirini tanımasa da bilir. Dışarıdan gelecek tehlikelere kimse göz açtırmaz. Mahallenin gözü kulağı Aliço (Rıza Kocaoğlu) sayesinde İdris, her şeyden haberdardır. Ancak yıllar sonra Çukur’a geri dönecek beklenmedik misafir Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), tüm düzeni alt üst edecek ve onun gibi başkalarını da yeniden Çukur’un tam kalbine çekecek.

ÇUKUR 2. BÖLÜM İLK SAHNE

YAMAÇ VE SENA’NIN AŞKI, İZLEYİCİLERİN AYAKLARINI YERDEN KESECEK!

Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyenlik yapan Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) hayatı, kendisi gibi deli dolu Sena (Dilan Çiçek Deniz) ile tanışmasıyla tamamen değişecek. Kendilerini aşka kaptıran Yamaç ve Sena’nın Paris’teki romantizm dolu sahneleri ilk bölüme damgasını vuracak. Çukur’da yaşanan beklenmedik şoke edici bir olay ise hikâyenin başlangıcı olacak ve Yamaç ile Sena’yı bu mahallenin fırtınalı sokaklarına savuracak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un ilk bölümüyle ekran başındakiler, mahallenin sakinlerinden birine dönüşecek. Etkileyici hikâyesi, çarpıcı aksiyon sahneleri, dev oyuncu kadrosu ve yıla damgasını vuracak sürprizleriyle şimdiden fenomen olmaya aday Çukur, bu akşamdan itibaren her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

1684176_33917a09949c141433f11a436944b883

BÜLENT ERSOY İLE ERCAN KESAL'IN SAHNESİ DİZİYE DAMGA VURDU

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Çukur ile ilk defa bir diziye konuk oldu. Dizinin ilk bölümünde kendisini canlandıran ünlü Diva, İdris Koçovalı’yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyledi. Çukur’un ilk bölümünde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla meyhanede bir araya gelen Ersoy, Koçovalı’ya özel şarkı söyledi. Ercan Kesal ile Bülent Ersoy’un sahnesi, bölüme damgasını vururken yıllarca hafızalardan çıkmayacak.

ÇUKUR DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLE

ÇUKUR'UN KONUSU NE?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR'UN OYUNCU KADROSU

Aras_Bulut_Aynemli

Aras Bulut İynemli
Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

0x0-dilan-cicek-deniz-kimdir-1481897650578

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü aldı.
Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği'ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.
Bir süre boyunca modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olma başarısını elde etmiştir. Ardından 2015'te Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.
2015 yılında Star TV'de yayınlanan ve 13 bölüm süren Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde "Ebru" karakterini canlandırarak ilk rolünü oynamıştır. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi ve Burak Deniz ile birlikte rol almıştır.
Yine 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisine dahil oldu ve dizide Elif karakterini oynadı. Bu dizide de Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş ile birlikte rol aldı.
Günümüzde son olarak Bodrum Masalı dizisinde başrol oyuncu olarak rol alan Dilan Çiçek Deniz, dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaşmıştır.

Dilan Çiçek Deniz, 2016 yılında oyunculuk kariyerindeki başarısından dolayı Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

erkan_Aner

Öner Erkan
Genç oyuncu Öner Erkan 4 ocak 1980 tarihinde İzmirde doğmuştur. 15li yaşlardayken aldığı ilk eğitim olan tiyatro eğitimini almıştır. Ardından ise 9 eylül üniversitesi tiyatro bölümünü 2002 yılında bitirmiştir. Oyunculuk üzerine Bahçeşehir üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Genç oyuncu Öner Erkan‘ın ilk oyunculuk deneyimi Trt’de sunduğu bir çocuk programı olmuştur. 2002-2004 yıllarında İstanbul şehir tiyatrosunda dansçı olarak çalışmıştır.

Genç oyuncu Öner Erkan 4 ocak 1980 tarihinde İzmirde doğmuştur. 15li yaşlardayken aldığı ilk eğitim olan tiyatro eğitimini almıştır. Ardından ise 9 eylül üniversitesi tiyatro bölümünü 2002 yılında bitirmiştir. Oyunculuk üzerine Bahçeşehir üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Genç oyuncu Öner Erkan‘ın ilk oyunculuk deneyimi Trt’de sunduğu bir çocuk programı olmuştur. 2002-2004 yıllarında İstanbul şehir tiyatrosunda dansçı olarak çalışmıştır.

2004 senesinde oyunculuk maksadıyla Oyun Atölyesine girmiştir. Ardından ise Bornova Bornova isimli filmindeki başarılı oyunculuğuyla Altın Portakal en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştır. Başarılı ve genç oyuncu Avrupa yakasında Fatoşun genç sevgilisini ardından İki aile dizisinde ise Ferit karakterini canlandırmıştır. Oynadığı filmler ise Organize işler,yedi kocalı hürmüz,son osmanlı yandım ali,kağıt,hırsız var gibi filmlerdir. Yalan dünya dizisinde canlandırdığı Bora karakteri ile de büyük kitlelerce tanınmıştır.

Celal-RAza-KocaoAlu-2

Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979 tarihinde İzmir Tepecik'de doğmuştur. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe'lidir. Oyuncu olan Gözde adında kız kardeşi var. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Şehir Tiyatroları'nda, BKM'de, Dot'ta çalıştı.Çağan Irmak'ın 2001 yılında yönettiği "Bana Şans Dile" adlı dizi film ile sinemaya başladı.

Ekranların yeni dizisi Çukur'un 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? /VİDEO ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Dilan Çiçek Deniz çukur dizisi çukur dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı yeni bölümün ilk sahnesi ilk bölümünü izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.