Ekranların fenomeni Sadettin Teksoy geri dönüyor!

Sadettin Teksoy ekranlara geri dönüyor. Sarı montu ve "Ben Sadettin Teksoy" diyerek parmağını izleyicilere uzattığı sloganı Türk televizyon tarihine adını yazdıran ünlü gazeteci, Teve2'de yayınlanacak "Gizem Avcısı" ile gizemli olayları ekrana taşıyacak.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy'un Teve2 ile ekranlara döneceğini açıkladı. Koloğlu, yazısında ayrıca Özlem Gürses'in de yine Teve2 ile ekranlara döneceğini duyurdu.

İşte Koloğlu'nun bugünkü yazısından "Ben Sadettin Teksoy, geliyorum" başlıklı o bölüm:

Levent Kırca ne muhteşem yapardı, “Ben Sadettin Teksoy, sokarım” esprisini. Teksoy, özel televizyon ekranının tartışmasız en özel isimlerinden biri. Uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Yeni sezonda, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Bakalım yine Manisa’da Tarzan arayacak mı?

ÖZLEM GÜRSES UZUN BİR ARADAN SONRA EKRANDA

Televizyona ara veren Özlem Gürses, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Gürses, bire bir söyleşiler yapacak. Karşısında tanımadığı bir kişi olacak. “Merhaba, nasılsınız?” diyerek sohbete başlayacak. Hem Özlem Hanım hem de biz, kişinin hikayesini dinleyeceğiz ve tanıyacağız.

SERTEL’LE YEMEKTEN DAHA FAZLASI

Ezgi Sertel, Teve2’de farklı bir formatla karşımıza çıkacak. Özetle; sosyal medyada takipçileri fazla olan, daha çok kadınlar ve ilişkiler üzerine ahkâm kesen blogyazarlarından oluşan bir ekiple, ev
muhabbeti yapacak.

‘MUHTEŞEM YÜZYIL’IN EN İYİ BÖLÜMLERİ

‘Muhteşem Yüzyıl’, “İlk sezonu çok başkaydı” denilen bir diziydi. Rahmetli Meral Okay’ın imzasını attığı bölümlerdi bunlar. Tekrar izlemek isteyenler için iyi bir fırsat. Teve2 yeni sezon için, bu bölümleri almış.

Ekranların fenomeni Sadettin Teksoy geri dönüyor! ile ilgili etiketler Ezgi Sertel sadettin teksoy özlem gürses Muhteşem Yüzyıl sina koloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.