Ekranların fenomen dizisinden şok karar!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Söz'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Sevilen yapımın bu sezon sonunda final yapacağı öğrenildi.

Star TV'nin üç sezondur ekranlarda olan fenomen dizisi Söz'den hayranlarını üzen bir açıklama geldi. Fenomen dizi, sezon sonunda final yaparak ekranlara veda ediyor.

BU SEZON SON

Birbirinden başarılı isimlerden oluşan dev oyuncu kadrosu, heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran Söz ekranlara veda ediyor. 3 sezondur izleyenleri ekran başına kitleyen, sosyal medyanın en konuşulan projeleri arasında yerini alan Söz, 84. bölümüyle son kez izleyici karşına çıkacak. Dev prodüksiyonuyla Türk televizyon tarihinde bir çok ilke imza atan Söz, finale doğru artan heyecan dolu hikayesiyle de yine çok konuşulacak.

 

Ekranların fenomen dizisinden şok karar! ile ilgili etiketler Söz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.