Anketten çıkan sonuç: Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhur İttifakı'nın erken seçime kapılarını kapatmasından sonra yapılan ekonomi anketlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara güvenilir lider çıktı. Ak Parti'nin ekonomi politikalarının kendisi de bir dönem parçası olan ancak her fırsatta eleştiri yapmaktan çekinmeyen ve ekonomi dehası olmakla övünen Ali Babacan ise sadece yüzde 7'lik oy alabildi.

Erken seçim ihtimalinin net bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından ortadan kaldırılmasıyla birlikte araştırma şirketleri de farklı konulara yöneldi.

MetroPOLL Araştırma bu kez ekonomiyi mercek altına aldı. Vatandaşlara "Sizce ülke ekonomisi hangi liderin önderliğinde iyi yönetilir?" sorusu yöneltildi.

Ortaya çıkan sonuçlar vatandaşın ekonomi konusunda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiğini ortaya koydu. Araştırmada Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 38,3 ile rakiplerine fark attı.

MetroPOLL Araştırma, 'Türkiye'nin Nabzı Aralık 2020' anketiyle, "En İyi Ekonomi Yönetimi" araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ YÖNETİMİNE ERDOĞAN EN İYİ LİDER

Türkiye'de ekonomiyi en iyi hangi lider yönetir sorusunun sorulduğu ankette yüzde 38'lik kesim ülke ekonomisinin daha iyi yönetilmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğine inanıyor.

Erdoğan'ı yüzde 11,7 ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 9,7 ile İyi Parti lideri Meral Akşener ve yüzde 7,3 ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve yüzde 1,0 ile ile Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu izliyor.

Anketten çıkan sonuç: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Anket Ali Babacan Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.