Ekonomist İslam Memiş'ten kripto para uyarısı: Acil paraya ihtiyacı olan bu piyasaya girmesin!

Ekonomist İslam Memiş, SuperHaber youtube kanalında ekonomideki son gelişmeleri değerlendirerek kripto paralarla ilgili kritik uyarılarda bulundu. Kripto paralara yatırımı kumar piyasası olarak yorumlayan Memiş, "Amaç al-sat ve kumar oynamak. Uzun vadeli yatırım yapın, acil paraya ihtiyacı olan bu piyasaya girmesin" dedi.

Ekonomist İslam Memiş, kripto para ile ilgili öngörülerini SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Memiş, kripto paraların geleceğiyle ilgili şöyle konuştu:

Al-sat yapan zarar edecek. Varlıkları üzerinden kumar oynayan zarar edecek. Birikimlerine sahip çıkan ve uzun vadeli düşünen, alıp bir kenara koyan her zaman kazanacak. 

Gözler 25 Ocak'ta ABD Merkez Bankası FED'de. Dünya için tarihi gün. 

FED'in kararı beklenirken uzun vadede baktığımızda kripto para piyasaları yukarı doğru hamlelerini devam ettirir. Bu piyasa her zaman yükselecek ki bu kumar piyasası oluşsun ve birileri ciddi anlamda para kazansın. Bu piyasanın yukarı gitmesi gayet doğal çünkü bu piyasa bir yatırım olarak görülmüyor. Bu piyasaya yatırım yapanların yüzde 99'u alım ve satım yapıyor. Bu piyasanın kurulma amacı zaten bu: Al-sat ve kumar oyna!

"MUTLAKA UZUN VADELİ OLMAK GEREKİR"

Kripto paraya yatırım yapanların eğer şu sıralarda zararı varsa mutlaka uzun vadeli olsunlar. Acil ihtiyaç olacak parayla kimse bu piyasaya girmesin, çünkü manipülasyon piyasası neyin ne olacağı belli değil. Kripto para piyasasına girmek isteyenler ihtiyaçları olmayan küçük paralarla piyasayı öğrenmeye çalışsın. 

 

Ekonomist İslam Memiş'ten kripto para uyarısı: Acil paraya ihtiyacı olan bu piyasaya girmesin! ile ilgili etiketler Ekonomist İslam Memiş yatırım piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.