Ekonomist İslam Memiş: Düğünlerde artık gümüş sikke görürseniz şaşırmayın!

Ekonomist İslam Memiş, SuperHaber youtube kanalında Mevlüt Yüksel'in sorularını yanıtladı ve piyasalara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gümüşün yükseldiğini belirterek "2022'de gümüşün gram fiyatının 20 TL'ye yükseleceğini tahmin ediyorum. Çeyrek altın gibi gümüşün sikkelerini 2 hafta sonra piyasalara sürüyorum. Düğünlerde artık gümüş sikke görürseniz şaşırmayın" ifadelerini kullandı.

Ekonomist İslam Memiş, SuperHaber youtube kanalında ekonomideki son durumu yorumladı.

Yeni yatırım aracı gümüşe dair öngörülerde bulunan Memiş şu ifadeleri kullandı:

Gümüşün gram fiyatı 2,5 lira seviyesindeydi. 2021 yılında 7,5 seviyelerine kadar yükseldiğini gördük. 

Gümüş şu an 9,5-10 lira seviyelerinden işlem görüyor. 2022 yılında gümüşün gram fiyatının 20 liraya kadar yükseleceğini tahmin ediyorum. 

Çeyrek altın çok yükseldi, artık düğünlerde çeyrek altın takamıyoruz, 600-700 liraya gram altın alıp takamıyorum diyenler üzülmesin aynı bir çeyrek altın gibi, cumhuriyet altını gibi gümüşün sikkelerini 2 hafta sonra piyasaya sürüyorum. Artık düğünlerde gelin ve damadın yakasında gümüş sikke görürseniz şaşırmayın.

Ekonomist İslam Memiş: Düğünlerde artık gümüş sikke görürseniz şaşırmayın! ile ilgili etiketler çeyrek altın gram altın gümüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.